Με την παρουσία τους και μόνο μαγαρίζουν τον ΠΑΟΚ…

Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, το μπάσκετ στην Ελλάδα δεν απαξιώνεται μόνο επειδή οι δύο ομάδες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονταν πολλά... χιλιόμετρα μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες.
} Το μπάσκετ στη χώρα μας το απαξιώνουν και κάποια τσογλάνια της διαιτησίας, τύπου Πηλοΐδη, ο οποίος όχι μόνο προκαλεί με τη διαιτησία αλλά απειλεί να τινάξει στον αέρα τα παιγνίδια που διευθύνει.

} Στο προχθεσινό παιγνίδι της Πυλαίας, έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο εμπαθής είναι σε βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν φτάνει ότι για μια ακόμη φορά προκάλεσε με τη διαιτησία του, απέτισε να κατέβει ένα πανό από την κερκίδα, απέβαλε έναν οπαδό από το γήπεδο, και ενοχλήθηκε γιατί τον επιτέθηκε λεκτικά ο Χρήστος Καραμπέρης!
} Δηλαδή είχε απαίτηση ο Πηλοΐδης, να εγκληματεί σε βάρος του ΠΑΟΚ, και ο κόσμος να τον χαϊδεύει και να του δίνει τα... εύσημα.
} Είναι ανάγκη αυτός ο γελοίος Πηλοΐδης να απομακρυνθεί άμεσα από το χώρο της διαιτησίας, γιατί σε κάθε σφύριγμά του, προκαλεί την οργή του κόσμου.

} Η εξουσία και η ασυλία που εισπράττουν τα τσογλάνια της διαιτησίας  τα έχουν αποθρασύνει επικίνδυνα, και θα πρέπει οι αρμόδιοι να λάβουν σοβαρά μέτρα, πριν ο θυμός του κόσμου γίνει οργή, και ξεσπάσει επάνω τους.
} Ένα παιγνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, ο Πηλοΐδης λίγο έλλειψε να το τη τινάξει στον  με την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
} Σε ένα ακόμη παιγνίδι μπάσκετ, πρωταγωνιστής  ήταν ο Πηλοΐδης, και όχι οι δύο ομάδες που αγωνίζονταν μέσα στο γήπεδο.

} Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας, και η 7η συνεχόμενη νίκη κέντρισαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων, με αποτέλεσμα στο προχθεσινό παιγνίδι με το Λαύριο, να δώσουν το παρών στο παλατάκι, 2.500 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ.
} Αυτός ο γελοίος προπονητής της ΑΕΚ ξαναχτύπησε πάλι δηλώνοντας, ότι απορεί μια πεσμένη ομάδα ο Πλατανιάς έπαιξε τόσο καλά απέναντι στην ΑΕΚ.
} Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι ο Ισπανός, ώστε να ενοχλείται γιατί οι αντίπαλες ομάδες της ΑΕΚ, διεκδικούν ένα θετικό αποτέλεσμα;

} Θα πάρουμε του Κύπελλο που μας έκλεψε πέρυσι ο ΠΑΟΚ, δήλωσε ο... Ρομά από  την Αργεντινή Αραούχο, που κινείται στην ίδια γελοιότητα με τον Χιμένεθ.
} Θα πάρετε το τρίτο το μακρύτερο χωρίς τον Κομίνη είναι η δική μας απάντηση στον παίκτη της ΑΕΚ, που έβγαλε το σκασμό και δεν λέει τίποτα για την ήττα της Τούμπας που έγινε.... νίκη στα χαρτιά.

} Κάποιοι αφελείς, έτσι θα τους χαρακτηρίσουμε εμείς, περιμένουν με αγωνία την απόφαση της δικαιοσύνης , σχετικά με την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για την πρωτόδικη απόφαση, λες και δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.
} Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για το ΠΑΟΚ γιατί πιστεύουμε, ( και μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας), ότι ο Δικαστής δεν θα δικάσει με βάσει τα σοβαρά στοιχεία που θα προσκομίσει ο Δικέφαλος του Βορρά.
} Ο Δικαστής θα δικάσει και θα βγάλει την απόφαση σύμφωνα με το κλίμα που επικρατεί στην Αθήνα, αλλά και σύμφωνα με τις πιθανές πιέσεις που μπορεί να δέχεται από τους γνωστούς παράγοντες του Αθηναϊκού μπλοκ και όχι μόνο.

} Σχετικά με το πρώτο παιγνίδι  με τον Ολυμπιακό, που ένα μικρό ρολό χαρτί μια Ταμειακής μηχανής  χτύπησε τον προπονητή του Θρήνου Γκαρθία, ο Καραπαπάς με τον γραφικό Σάββα αγνοώντας την γνωμάτευση του Γιατρού του αγώνα, έδωσαν στον Ισπανό τεχνικό να δαγκώσει μια χαρτοπετσέτα, και τον παρουσίασαν στον διαιτητή Αρετόπουλο σαν... ετοιμοθάνατο.
} Έχουν σκεφθεί οι αρμόδιοι ότι έχουν δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο και ότι μπορεί παρόμοιο Θέατρο να παίζεται σε κάθε παιγνίδι από τις αντίπαλες ομάδες;
} Ποιος θα αποφασίσει , αν μια κροτίδα πέσει από κάποιο φίλαθλο μέσα στο γήπεδο, και ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας δηλώσει ότι έχει χάσει την... ακοή του, ότι ζαλίζεται, και ότι δεν δέχεται την γνωμάτευση του Γιατρού του αγώνα, όπως έγινε με τον Ολυμπιακό και τον Γκαρθία;

} Στόχος του είναι, να μπαχαλοποιήσουν  και να ευτελίσουν το ποδόσφαιρο ακόμη περισσότερο, και φυσικά να ζητήσουν την απομάκρυνση του Γραμμένου από την Προεδρία της ΕΠΟ.
} Όλα αυτά τα τερτίπια, όλες αυτές οι ασχήμιες  έχουν μοναδικό στόχο, να εμποδίσουν την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, και να διατηρήσουν στην ενεργό  δράση, επίορκους διαιτητές τύπου Αρετόπουλου, Κομίνη και Θάνο.

} Η διοίκηση της ΚΑΕ, αν θέλει να προστατέψει την ομάδα και το παλατάκι, θα πρέπει να ζητήσει με κάθε τρόπο την εξαίρεση του διαιτητή Πηλοΐδη από τα παιγνίδια του ΠΑΟΚ.
} Αν οι αρμόδιοι της ΚΕΔ δεν ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ, τότε θα σημαίνει ότι συμμετέχουν στο οργανωμένο σχέδιο που υπάρχει σε βάρος του Δικεφάλου του Βορρά.

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ο Ιβάν Σαββίδη  έχει υποχρέωση να απομακρύνει από τον ΠΑΟΚ κάποιους περίεργους τύπους, που ενώ δεν είναι ικανοί να μοιράσουν σε δύο γαϊδούρια άχυρο, παριστάνουν τους παράγοντες.
} Το χειρότερο δε είναι, ότι η προσφορά τους  ανύπαρκτη, αφού έχουν φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ, μόνο για μερικές εβδομάδες.
} Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει αυτοί οι κατεργάρηδες να βρίσκονται στο ΠΑΟΚ, γιατί με την παρουσία τους και μόνο μαγαρίζουν τον ιστορικό σύλλογο.

} Ενημερώνουμε όλους αυτούς τους... λαθρομετανάστες που βρήκαν τρόπο και τρύπωσαν στο ΠΑΟΚ, ότι αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά, θα ανοίξουμε το αρχείο μας και θα βγάλουμε τέτοια στοιχεία σε βάρος τους, που θα χάσουν τον ύπνο τους.
} Επειδή αυτούς τους κατεργάρηδες, τους επέλεξε και τους έφερε στο ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης, ζητούμε από τον Ευρωβουλευτή να τους δείξει την κόκκινη κάρτα, γιατί με την συμπεριφορά τους τον εκθέτουν.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=13957
Με την παρουσία τους και μόνο μαγαρίζουν τον ΠΑΟΚ… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.