Όλη η αλήθεια για Σκουτέρη

Ο Σκουτέρης συμπληρώνει τρία χρόνια στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και τώρα, όπου μια απόφαση του (αυτή για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) θα κρίνει τον τίτλο, βγαίνουν κάποια πράγματα προς τα έξω.
Διαβάζουμε ότι τελεί υπό πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση την οποία διενεργεί η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά. Μάλιστα η η κ. Μπιτζούνη προχώρησε ήδη σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη και πήρε κατάθεση και από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.
Ποια είναι η αλήθεια;
Οπως ο ίδιος ο Σκουτέρης δήλωσε στους δημοσιογράφους την περασμένη Τετάρτη, έξω από την αίθουσα που θα εκδίκαζε την έφεση του ΠΑΟΚ: "καμιά απολύτως πειθαρχική δίωξη δεν μου έχει ασκηθεί". Απλά η Μπιτζούνη θα ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ τις πρωτόδικες αποφάσεις με αυτές που πήρε η Επιτροπή Εφέσεων. Κάτι που δεν είναι κατακριτέο αλλά και δεν σημαίνει ότι υπάρχει και κάτι μεμπτό.
Διαβάζουμε επίσης ότι ο Σκουτέρης όπως και άλλοι δύο δικαστές, ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχας και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια, επίσης μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ελέγχονται πειθαρχικά γιατί καθυστέρησε να βγει η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να βγει ξημερώματα Κυριακής και ανήμερα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
Ποια είναι η αλήθεια; Ο Σκουτέρης το αποκάλυψε στους δημοσιογράφους επίσης την περασμένη Τετάρτη: "Συνεδριάζαμε στην Ευελπίδων από το πρωί του Σαββάτου για αυτή την υπόθεση. Εμείς στείλαμε την απόφαση μας στα γραφεία της ΕΠΟ στις 22:30. Δεν ευθυνόμαστε εμείς αν δημοσιοποιήθηκε επισήμως δυο ώρες αργότερα".
Για να μην το κουράζουμε: Μπορεί να υπάρχει μια έρευνα αλλά δεν είναι κατηγορούμενος για κάτι. Και καμιά πειθαρχική δίωξη δεν έχει ασκηθεί στον Σκουτέρη ή στα άλλα μέλη της επιτροπής Εφέσεων. Και να θυμίσουμε κάτι: ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΡΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕ;
Ο ΠΑΟΚ έδωσε μια δίκαιη μάχη στην Εφέσεων. Ο Σκουτέρης δίκασε γιατί το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για εξαίρεση του απορρίφθηκε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πλέον τρομοκρατημένη γιατί το video που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ δείχνει τους παίκτες της ΜΗ τροομοκρατημένους. Και έχει αγχωθεί πλέον πάρα πολύ. Και η ΑΕΚ και τα συνεταιράκια της.
Όλη η αλήθεια για Σκουτέρη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 17, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.