Ποιος Πασχαλάκης; Αυτός "τελειώνει" από ΠΑΟΚ - Έσκασε πρόταση - Μεγάλο συμβόλαιο - Δανεικός! του Λάζαρου Γεωργίδη

Ένα μείζον θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους τερματοφύλακες της ομάδας. Στο έμψυχο δυναμικό υπάρχουν οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, ενώ επέστρεψαν από τον δανεισμό τους σε Γοδόι Κρουζ και Βόλο αντίστοιχα οι Ρέι και Μελισσάς.
Ο πρώτος θα πωληθεί αν φέρει πρόταση, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο sportdog ο διευθυντής της εφημερίδας "FORZA", Γιώργος Κουβεντίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Ρέμπε ψάχνει για γκολκίπερ για να είναι έτοιμος σε περίπτωση αποχώρησης του Έλληνα τερματοφύλακα.
Όπως αποκάλυψε το sportdog σε χθεσινό ρεπορτάζ, για τον διεθνή γκολκίπερ υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λεβερκούζεν. Ο γερμανικός σύλλογος όμως δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημα πρόταση στον ΠΑOΚ, χωρίς να αποκλείεται αυτό να συμβεί στην πορεία.
Όπως μάθαμε όμως, ο Έλληνας γκολκίπερ, ο οποίος φέτος σημείωσε 27 συμμετοχές υπερασπιζόμενος την εστία του ΠΑOΚ, δεν είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ που έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων από το εξωτερικό.
Ο λόγος για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πορτιέρε, ο οποίος για μία περίοδο έλαβε το... χρίσμα κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ και έπαιξε για 20 παιχνίδια, έχει πρόταση από τη Λεχ Πόζναν.
Έμπιστες πηγές από την Πολωνία αναφέρουν στο sportdog ότι ο πολωνικός σύλλογος, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, θέλει να πάρει δανεικό τον 31χρονο τερματοφύλακα.
Ο Ζίβκοβιτς ήρθε στον ΠΑOΚ τον Ιούνιο του 2019, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Στην καριέρα του έχει αναδειχτεί πρωταθλητής τέσσερις φορές (2007-08, 2010-11, 2012-13, 2014-15) με την Παρτιζάν, με την κατέκτησε δύο Κύπελλα (2007-08, 2010-11).
Ποιος Πασχαλάκης; Αυτός "τελειώνει" από ΠΑΟΚ - Έσκασε πρόταση - Μεγάλο συμβόλαιο - Δανεικός! του Λάζαρου Γεωργίδη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.