Τέλος οι...υπερτιμημένοι παίκτες στον ΠΑΟΚ...

Μετά από μια αρκετά μεγάλη καθυστέρηση ο Ιβάν Σαββίδης διαπίστωσε τις τεράστιες σπατάλες που γίνονταν κάθε χρόνο στη μεταγραφική περίοδο, και αποφάσισε να τις περιορίσει στο ελάχιστο.
} Διαπίστωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ότι παίκτες που αποκτήθηκαν και κοστολογήθηκαν ιδιαίτερα ακριβά, δεν βοήθησαν αγωνιστικά την ομάδα, και δεν δικαιολόγησαν ούτε ένα μικρό μέρος των χρημάτων που στοίχισαν στο ΠΑΟΚ για την απόκτησή τους.

} Ο Ιβάν Σαββίδης άλλαξε φιλοσοφία, μείωσε το μπάτζετ της ομάδας και έδωσε εντολή στους... ειδικούς, ώστε οι παίκτες που θα αποκτηθούν, να πληρωθούν στη πραγματική τους αξία, και όχι να υπερτιμηθούν, όπως γίνονταν μέχρι τώρα.

} Ποσά σαν αυτά που διατέθησαν για την απόκτηση του Εσίτι, δεν πρόκειται να διατεθούν με τόση ευκολία στο μέλλον.
} Απόδειξη της νέας φιλοσοφίας του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί το γεγονός, ότι δεν τα έχει βρει ακόμη με τον Βιεϊρίνια, γι αυτό και δεν υπήρξε συμφωνία.

} Το θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον Φερέιρα είναι, αν οι παίκτες με προβλήματα υγείας, όπως είναι ο Μίσιτς, ο Αουγκούστο και ο Βερνμπλούμ, θα μπορέσουν στη νέα αγωνιστική περίοδο να βοηθήσουν την ομάδα.

} Δανεικό παραχωρεί πάλι ο ΠΑΟΚ τον Λάζαρο Λάμπρου στην Ολλανδική Τβέντε, και εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, παίρνει δανεικό τον Τσόριτς από τη Ρόμα.
} Όπως γράφουν κάποιοι καλά... ενημερωμένοι δημοσιογράφοι, ο Τσόριτς και πέρσι αγωνίστηκε δανεικός σε κάποια ομάδα, και το μόνο που κατάφερε ήταν να δώσει μερικές.... ασίστ.
} Ο Τσίριτς αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, όπως αγωνίζονταν παλαιότερα ο Κούδας, ο Σαράφης, ο Τερζανίδης και ο Σκαρτάδος, με τη διαφορά ότι όλοι αυτοί έβαζαν και 15-18 γκολ τη σεζόν, και δεν έδιναν μόνο... ασίστ.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, ο ΠΑΟΚ ενίσχυσε το Ιατρικό τιμ της ομάδας, με 5!!! Γιατρούς.
} Με τον Ράλλη που είχαν διώξει παλαιότερα ως αποτυχημένο, με τον Γιατρό του Αρη Κυριακίδη, και με τον Καθηγητή Περικλή Παπαδόπουλου με την ομάδα του.
} Θα συνεχίζουμε να επιμένουμε, ότι αυτοί που κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα, δεν είναι οι πολλοί αλλά οι ικανοί.
} Και 15!!! Γιατρούς να κουβαλήσει ο Ιβάν Σαββίδης στο ΠΑΟΚ, η γκάφα μπορεί να επαναληφθεί όσο στο πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Καρυπίδης.

} Στο μεταξύ, κάποιοι αρμόδιοι πιθανόν πιστεύουν, ότι για τα αθεώρητα δελτία υγείας των παικτών ευθύνονταν ο Γιατρός γι αυτό και τον απομάκρυναν από τον ΠΑΟΚ.
} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πατάτα με τα δελτία υγείας των παικτών είναι ο Καρυπίδης, αλλά αυτόν δύσκολα μπορεί να τον ακουμπήσει κάποιος, γιατί έχει μπάρμπα στην... Πυλαία, με συγχωρείτε στην Κορώνη!

} Με καμιά άλλη διοίκηση της ΚΑΕ, το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ,  δεν ήταν έτοιμο τόσο νωρίς, όπως φέτος από τη... δραστήρια τριμελής επιτροπή.
} Έχουμε χάσει το λογαριασμό με τους παίκτες που έχει αποκτήσει η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ.

} Είναι να απορεί κανείς μας γράφει ένας αναγνώστης, τι δίνει για προκαταβολή η ΚΑΕ για την απόκτηση όλων αυτών των παικτών.
} Τίποτα είναι η δική μας απάντηση, γιατί με την παρουσία του ο πάντα καλοντυμένος Καρακούσης, μπορεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο.
} Όταν οι ξένοι παράγοντες βρεθούν απέναντι στο σικ ντυμένο πρόεδρο που θυμίζει ηθοποιό της δεκαετίας του 60!!!, παραδίδονται αμαχητί και ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες του.

} Η σημερινή τριμελής επιτροπή που ανέλαβε να διοικήσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και να θεραπεύσει τα προβλήματα που το ταλανίζουν, πληροί όλες τις προϋποθέσεις.
} Έχει τον άνθρωπο που βάζει το μυαλό, και φυσικά αναφερόμαστε στον Άρη Καρακούση, και τον άνθρωπο που βάζει τα λεφτά και λέγεται Θανάσης Χατζόπουλος.

} Η ατάκα του αείμνηστου Χάρη Σαββίδη ότι στο ΠΑΟΚ περισσεύουν οι μυαλοπώλες είναι διαχρονική και τη συναντάμε συχνά.
Τέλος οι...υπερτιμημένοι παίκτες στον ΠΑΟΚ... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.