Πρωινός Τύπος (13/5):Έλληνες διαιτητές θέλουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός

ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - METROSPORT

«Κάποιοι» -κατά πως ακούμε δεξιά κι αριστερά- δε θέλουν τη διεξαγωγή του τελικού. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Θέλουν να κάνουν πόλεμο στην ΕΠΟ... Μαλλιά κουβάρια! Σε πόλεμο είναι με την Ομοσπονδία. Και στον πόλεμο (όπως και στον έρωτα κατά τον Φρίντριχ Νίτσε) όλα επιτρέπονται. Τι δεν επιτρέπεται; Η έλλεψη προετοιμασίας. Και τα αφύλακτα νώτα των εμπόλεμων. Η ΕΠΟ ως εμπόλεμη κι απροετοίμαστη ήταν και αφύλακτα νώτα είχε. Έτσι αγόμενη και φερόμενη από τους «κάποιους» -κι υπό το ασφυκτικό στρίμωγμα της προκύρυξης του Κυπέλλου- βρέθηκε σε αδιέξοδο. Με απόλυτα δική της -κατά την πάντοτε ταπεινή μας άποψη- ευθύνη.

Με λίγα λόγια; Η ΕΠΟ έδωσε χώρο και χρόνο σε «κάποιους» (ποιοι κάνουν νιάου, νιάου στα κεραμίδια...) για να τη στριμώξουν. Έτσι από το πουθενά βρέθηκε στριμωγμένη. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο διήγε κι ίσως διάγει ακόμη, περίοδο έκθεσής του εντός κι εκτός συνόρων. Οι «κάποιοι» δεν είχαν και δεν έχουν, να χάσουν οτιδήποτε από τον πόλεμο αυτό. Έτσι κι αλλιώς χαμένοι είναι με την ΕΠΟ. Τον προκάλεσαν εκ του ασφαλούς. Τι κέρδισαν; Ούτε σπιθαμή εδάφους από την Ομοσπονδία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ - FORZA

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας θα συνεχίσουν να κάνουν τα πάντα ώστε και του χρόνου να ξεκινήσουμε με Έλληνες διαιτητές. Από την ΚΕΠ και μέσα από τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων όπου η UEFA ενημέρωσε ότι σταματάει να βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, θα προχωρήσουν σε ένα σχέδιο με Έλληνα διαιτητή και ξένο στο VAR. «Αφού δεν θα έρχονται να σφυρίξουν λόγω των γεγονότων στο Καραίσκάη, δεν θα έχουν πρόβλημα να είναι στο VAR» εκτιμούν και λογικά έτσι και θα συνεχίσουν. Είναι λύση αυτή; Ξέρουμε ότι οι πιέσεις στους Έλληνες που θα σφυρίζουν θα φτάσουν σε τρομερά επίπεδα. Όπως τα έχουμε ζήσει αφού μερικοί μηχανισμοί είναι ικανοί για όλα. Και τι σημαίνει ότι θα βρίσκονται στο VAR οι ξένοι; Θυμίζουμε ότι στα σκληρά χρόνια της Οργάνωσης, η μεγάλη ζημιά και το 100-0 έρχονται από τα «μικρά» μη τηλεοπτικά σφυρίγματα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1083277_proinos-typos-13/5-pio-antagonistikos-sto-neo-protathlima-o-panathinaikos


 

Πρωινός Τύπος (13/5):Έλληνες διαιτητές θέλουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 13, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.