Η τελευταία φορά που τον κέρδισε στην Τούμπα ηταν η ομάδαρα του Πάμπλο Γκαρσία στις 18 Απριλίου του 2021

Η εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού (video)

Την Κυριακή (14/5) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος επικράτησε επί των Πειραιωτών στην έδρα του ήταν πριν από δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου του 2021 η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κέρδισε εντός έδρας τον Ολυμπιακό με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης «στροφής» των Play Off. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://inpaok.com/773082/i-teleftaia-fora-pou-ton-kerdise-stin-touba-video/

 

Στο 49ο λεπτό του ντέρμπι, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Έπειτα από τραγικό λάθος του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο «Ζίλε» διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του αλλά και για τον ίδιο. Ο Ομαρ Ελ Καντουρί με μία εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Σέρβο Εξτρέμ, ο οποίος πέρασε τον Σα και στην συνέχεια δίχως να δυσκολευτεί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): ΠασχαλάκηςΊνγκασονΚρέσπο, Βιεϊρίνια (83’ Βαρέλα), Ροντρίγο, Μπάμπα, Σβαμπ (83’ Τσιγγάρας), Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς (71’ Τζόλης), Ελ Καντουρί (66’ Ουάρντα), Σφιντέρσκι (71’ Κρμέντσικ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος (60’ Καμαρά), ΑνδρούτσοςΡέαμπτσιουκ (71’ Βαλμπουενά), ΜπουχαλάκηςΕμβιλά, Μπρούμα (60’ Φορτούνης), Μασούρας (79’ Κάιπερς), Ελ Αραμπί. 

https://inpaok.com/773082/i-teleftaia-fora-pou-ton-kerdise-stin-touba-video/

 

Η τελευταία φορά που τον κέρδισε στην Τούμπα ηταν η ομάδαρα του Πάμπλο Γκαρσία στις 18 Απριλίου του 2021 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.