Η… κανονική ενδεκάδα και το μηδενικό ρίσκο με Τάισον. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Οι επιστροφές στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στην ενδεκάδα για τους Ίνγκασον, Ντόουγκλας και Σάστρε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γεμίζουν την φαρέτρα του Ραζβάν Λουτσέσκου και λύνουν μέχρι ενός σημείο βαθμού τα χέρια του για τις επιλογές του σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Η ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει σε μια κανονικότητα, σε σχέση με αυτή που παρέταξε στα ματς εκτός Τούμπας με Παναθηναϊκό και Βόλο, μιας που και οι τρεις τραυματίες που επέστρεψαν αποτελούν ξεκάθαρα μέρη του κορμού της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όλα δείχνουν ότι το δίδυμο στα στόπερ θα είναι ο Ίνγκασον με τον Κουλιεράκη, ο Σάστρε θα πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο και ο Ντόουγκλας θα επιστρέψει στον άξονα, έχοντας πιθανότατα τον Ντάντας δίπλα του.

Σε ότι αφορά τον Τάισον, ο Βραζιλιάνος χαφ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την επάνοδο του, ωστόσο ο Λουτσέσκου δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο συμμετοχής που ίσως να φέρει κάποια υποτροπή. Ο Ρουμάνος κοουτς του ΠΑΟΚ προετοιμάζει σωματικά και ψυχολογικά τον Τάισον για τον τελικό με την ΑΕΚ, πιστεύοντας ότι είναι ένας παίκτης που έχει την ικανότητα και την προσωπικότητα για να πάρει ένα ματς μόνος του, οπότε τον θέλει 100% έτοιμο για τον αγώνα που κρίνει ένα τρόπαιο.

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/h-kanoniki-endekada-kai-to-mideniko-risko-me-taison/

 

Η… κανονική ενδεκάδα και το μηδενικό ρίσκο με Τάισον. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.