ΠΑΟΚ: Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί ολοκληρώνουν τον κύκλο των «Ιnvincibles»

Δύο ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το καλοκαίρι και αποχωρούν από τον σύλλογο όντας τα τελευταία μέλη των «Invincibles», εξαιρουμένου του Αντελίνο Βιεϊρίνια, των αήττητων πρωταθλητών στο χρυσό 2019 της απόλυτης κυριαρχίας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου για να γίνει νταμπλ.

Δεδομένα ωστόσο η περίπτωση του Πορτογάλου άσου και αρχηγού εκείνης της γενιάς είναι διαφορετική, καθώς μπορεί μεν ν' ανήκει στην ίδια κατηγορία όμως πρόκειται για μία ξεχωριστή συνθήκη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Ειδικότερα, ο Μπίσεσβαρ πέρασε το κατώφλι της Τούμπας το 2016 και έχει απολογισμό 249 συμμετοχών με 27 γκολ και 41 ασίστ. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός έκλεψε τις εντυπώσεις με την απαράμιλλη κλάση του του καθώς προσέφερε στιγμές μαγείας στο απαιτητικό κοινό των «ασπρόμαυρων» ωστόσο τα τελευταία χρόνια έριξε στροφές με το φινάλε να φαντάζει προδιαγεγραμμένο.

Έναν χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 2017, ήταν η σειρά του Ελ Καντουρί να πει το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Βαρύ όνομα με διακεκριμένη καριέρα στο Campionato, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός κατάφερε σε αρκετά παιχνίδια να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο τελευταίος του βρυχηθμός ήταν τον Απρίλιο του 2022 όταν βρήκε δίχτυα στο «Velodrome» γεννώντας την ελπίδα πως θα μπορέσει η ομάδα να κρατηθεί ζωντανή για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ. Το κοντέρ έγραψε έως τώρα 127 εμφανίσεις με 10 γκολ και 13 ασίστ. Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί τον τσάκισαν, ήταν σαν να έχει γυρίσει νοητά η κλεψύδρα περιμένοντας άπαντες στωικά, ακόμη και ο ίδιος, προκειμένου να πέσει όλη η άμμος. 

Δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν για διάφορους λόγους να φτάσουν στο πικ τους για την τελευταία παράσταση, θα έχουν την ευκαιρία να δεχθούν την αποθέωση από τους οπαδούς του «Δικεφάλου» την Κυριακή στην Τούμπα.

Και αν στο παλμαρέ τους αριθμούν τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάκτηση από το ζεστό χειροκρότημα ενός κόσμου απαιτητικού που ξέρει να στηρίζει και ν' αναγνωρίζει τις αξίες.

Και ποιος ξέρει, μπορεί ήδη να έχουν αμφότεροι πληκτρολογήσει τον αριθμό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για να πάρουν μια γεύση του πώς είναι αυτό το συναίσθημα στο αντίο...

 https://www.sdna.gr/podosfairo/1083344_paok-mpisesbar-kai-el-kantoyri-oloklironoyn-ton-kyklo-ton-invincibles

ΠΑΟΚ: Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί ολοκληρώνουν τον κύκλο των «Ιnvincibles» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 13, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.