Όταν ο διάολος έσπασε το ποδάρι του! (video).Σαν σήμερα η τεσσάρα του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας

Σαν σήμερα (12/5) πριν από 22 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, επικρατώντας στην Νέα Φιλαδέλφεια επί του Ολυμπιακού με 4-2!

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα. Ο Εγκωμίτης πήρε το ριμπάουντ έπειτα από διώξιμο της αντίπαλης άμυνας και με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Καφές έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, στην συνέχεια ο Ελευθερόπουλος δεν απομάκρυνε αποτελεσματικά και ο Μπορμπόκης από πολύ κοντά έγραψε το 2-0.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγιεβιτς συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν το 3-0, χάρις σε γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη!

Στο 78ο λεπτό ο Ολυμπιακός μείωσε το σκορ σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζόρτζεβιτς. Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και στο 85′ ο Ναλιτζής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκπληκτική ενέργεια του Εγκωμίτη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Χούτος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ντούσαν Μπάγιεβιτς): Κόβιτς, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Κατσαμπής, Κωνσταντινίδης, Αμπονσά (46’ Κουλακιώτης), Γεωργιάδης (77’ Ναλιτζής), Οκκάς (86’ Σπάσιτς), Ουντέζε, Καφές, Εγκωμίτης.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης (46’ Πατσατζόγλου), Κωστούλας, Ανατολάκης, Γεωργάτος (67’ Λουτσιάνο), Ζε Ιλίας, Γιανακόπουλος, Νινιάδης (46’ Χούτος), Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς.

https://inpaok.com/773153/otan-o-diaolos-espase-to-podari-tou-video/

 

Όταν ο διάολος έσπασε το ποδάρι του! (video).Σαν σήμερα η τεσσάρα του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.