Τι λένε οι Αυστριακοί για Κωνσταντέλια. «Η Σάλτσμπουργκ θα έδινε 17 με 20 εκατομμύρια, αλλά...»

Το ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια έφερε τη μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, με τον μικρό «μάγο» του ΠΑΟΚ να παραμένει στην Τούμπα και τον Δικέφαλο να ενημερώνει τη Σάλτσμπουργκ ότι η πρόταση της απορρίπτεται, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση!

Η είδηση όπως είναι λογικό «ταξίδεψε» και στην Αυστρία, με την έκδοση του «Kicker» στη χώρα να στέκεται κυρίως στο ότι η Σάλτσμπουργκ έκανε μια τελική προσφορά μεταξύ  17 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, που θα καθιστούσε τη μεταγραφή με διαφορά την πιο ακριβή της ιστορίας τους αν ολοκληρωνόταν, αλλά δεν βγήκε «λευκός καπνός».

 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: 

«Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό «πόκερ» γύρω από την πιθανή μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια, από τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στη Σάλτσμπουργκ.

Όπως αναφέρουν στην Ελλάδα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν θα μετακομίσει στην Αυστρία, αφού οι Έλληνες απέρριψαν την τελική πρόταση της Σάλτσμπουργκ.

Η Σάλτσμπουργκ φλέρταρε με τον Κωνσταντέλια για εβδομάδες και συνέχεια ανέβαζε τις προσφορές. Η τελική προσφορά ήταν μάλλον ανάμεσα σε 17 και 20 εκατομμυρίων. Ο 21χρονος θα  γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή των «Ταύρων» και θα έπαιρνε τη θέση του Λούκας Γκούρνα- Ντουάθ (13 εκατομμύρια ευρώ).

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την παραμονή του Κωνσταντέλια, η Σάλτσμπουργκ καθυστερεί λίγο τον προγραμματισμό της. Η ομάδα του Πέπιν Λίντερς έχει έναν ποιοτικό επιθετικό χαφ, τον Όσκαρ Γκλουκ, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει. Αυτό γιατί ο Ισραηλινός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα, και η Σάλτσμπουργκ ήθελε να είναι έτοιμη σε ενδεχόμενη πώληση του, αποκτώντας τον Κωνσταντέλια».

https://inpaok.com/824155/ti-lene-oi-afstriakoi-gia-konstantelia/

Τι λένε οι Αυστριακοί για Κωνσταντέλια. «Η Σάλτσμπουργκ θα έδινε 17 με 20 εκατομμύρια, αλλά...» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.