«Τρεις γαλλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Καμαρά». Τι αναφέρουν γαλλικά μέσα για τον 27χρονο χαφ.

Ανατροπή υπήρξε τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε απασχολήσει τις προηγούμενες ημέρες, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Ο μέσος από την Γουινέα έριξε γέφυρες επικοινωνίας με την «ασπρόμαυρη» πλευρά, θέλοντας να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά την απόσυρση του Δικεφάλου και το τελεσίγραφο.

Ο 27χρονος θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες κι έτσι ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πέρα από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για τον Αφρικανό μέσο έχουν δείξει και ομάδες από τη Γαλλία. Ο Μαντί δεν είναι άγνωστο στο γαλλικό κοινό, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αζαξιό από το 2016 έως το 2018, όταν πουλήθηκε στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα, ο Καμαρά βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα των ΛιλΛανς και Σεντ Ετιέν.

 Φυσικά, κάθε μία από τις τρεις παραπάνω ομάδες ξεκινάει από διαφορετική αφετηρία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Λιλ τερμάτισε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 και θα αγωνιστεί το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League. Η Λανς τερμάτισε έβδομη κι έμεινε εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, ενώ η Σεντ Ετιέν κατάφερε να κερδίσει στον τελικό των μπαράζ ανόδου κι έτσι θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Αναμφίβολα το όνομα του Μαντί Καμαρά προκαλεί το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ και θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του το επόμενο χρονικό διάστημα.

https://inpaok.com/824373/treis-gallikes-omades-endiaferontai-gia-ton-kamara/

«Τρεις γαλλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Καμαρά». Τι αναφέρουν γαλλικά μέσα για τον 27χρονο χαφ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.