Πρωινός Τύπος (9/6): Πως σκέφτονται και τι θα αποφασίσουν οι διοικούντες και κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης με τη ενίσχυση και τη διατήρηση της ομάδας?

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Φέτος ο ΠΑΟΚ, η διοίκηση, οι παίκτες σε συνδυασμό με την υποστήριξη των φιλάθλων, οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι προβλήματα υπήρχαν από την αρχή. Η ενίσχυση ήταν μετρημένη και δεν ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο. Οι αντίπαλοι, τουλάχιστον οικονομικά αλλά ακόμη και σε αγωνιστική πληρότητα, βρισκόταν επίπεδα πιο πάνω με το συμπέρασμα ακόμη και του προπονητή Λουτσέσκου αρχικά να τον οδηγεί στην πεποίθηση ότι την χρονιά που περάσαμε ο ΠΑΟΚ θα χτίσει την ομάδα του, με τις διεκδικήσεις να μοιάζουν απομακρυσμένη πιθανότητα. Όμως το ποδόσφαιρο ως διαρκή ταινία αγωνίας και εκπλήξεων ονόμασε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή με ένα ανεπανάληπτο 4 στα 4 στο τέλος... Το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με το πως σκέφτονται και τι θα αποφασίσουν οι διοικούντες και κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης με τη ενίσχυση και τη διατήρηση της ομάδας.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1205646_proinos-typos-9/6-i-skytali-tis-ethnikis-sti-nea-genia-den-mas-didaxe-tipota-i

 

Πρωινός Τύπος (9/6): Πως σκέφτονται και τι θα αποφασίσουν οι διοικούντες και κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης με τη ενίσχυση και τη διατήρηση της ομάδας? Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.