Σαρώστε τα εισιτήρια! Γράφει ο Θάνος Μπούζας: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον καλύτερο εφικτό στόχο που θα μπορούσε να σκεφτεί ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του την περασμένη χρονιά. Ο πρόεδρος Σαββίδης με την διοίκηση, ο προπονητής Λουτσέσκου, οι παίκτες και οι οπαδοί που παραβρέθηκαν στην Τούμπα αλλά και στα γήπεδα της Ευρώπης, αποτέλεσαν το ποδοσφαιρικό φίλτρο που οδήγησε τον σύλλογο στο να κατακτήσει το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα των τελευταίων δεκαετιών.


Ο καθένας από την πλευρά του , προσέφερε ότι μπορούσε και το «έκανε» με τον πιο ουσιαστικό και αποδοτικό τρόπο. Η γραφή της χρυσής επίτευξης μπήκε στην Ιστορία του Δικεφάλου και θα μείνει εκεί ως παρακαταθήκη-παράδειγμα για την ανάλογη συνέχεια της ομάδος. 

Μετά τα λόγια και τα γραφόμενα σειρά έχουν οι πράξεις. Και αυτές επιβάλλεται να λάβουν χώρα από το πιο μεγάλο έως το μικρότερο στοιχείο που συμβάλει στην ανάπτυξη του συλλόγου αλλά και στη διατήρηση μιας εξαίρετης ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Δε μπορούμε να γνωρίζουμε το λόγο που ο Μάκης Γκαγκάτσης προτίμησε την προεδρεία της ΕΠΟ από αυτή ενός συλλόγου που βρίσκεται σε επίπεδο ανάλογο με αυτό που επιθυμεί ο καθένας μας που ασχολείται. Ο καθένας μας έχει τις ιδιαιτερότητές του, τους στόχους και τις προσωπικές επιδιώξεις. 

Προφανώς θεώρησε ότι για τον Δικέφαλο το έργο του ολοκληρώθηκε και επιθυμεί να ακολουθήσει την ποδοσφαιρική οδό για το αξίωμα που για χρόνια κατείχε ο πατέρας του ή υπάρχουν λόγοι ίσως και θετικοί , που δεν γίνονται γνωστοί. Εμείς ελπίζουμε να μπορέσει να μετατρέψει την ΕΠΟ σ’ ένα εργαλείο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου και επιβολής απόλυτης δικαιοσύνης. Ο ΠΑΟΚτσής πρέπει να βάζει στο πίσω μέρος του μυαλού του τα περασμένα, ακόμη κι αν αυτά εμπεριέχουν τις επιτυχίες που προαναφέραμε, προκειμένου να συγκεντρωθεί πλήρως στη νέα χρονιά. 

Το ζήτημα των μεταγραφών και κατ’ επέκταση της αναγέννησης του σταδίου της Τούμπας εξαρτάται 100% από τον κύριο Σαββίδη που αντιμετωπίζει τα δικά του επιχειρησιακά προβλήματα λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. Σίγουρα ο κόσμος πρέπει να ευχαριστεί το προεδρείο για το την φανταστική του επιτυχία αλλά και να πιέζει στο ζήτημα των μεταγραφών.

Ωστόσο στο μπροστινό μέρος του μυαλού του επιβάλλεται να υφίσταται το αληθινό του καθήκον. Να ενισχύσει την ομάδα από τις κερκίδες της Τούμπας. Και να την ενισχύσει μαζικά, σε όλα τα ματς είτε αυτά είναι ντέρμπι είτε όχι. Είτε έχουν άμεση βαθμολογική σημασία είτε «μοιάζουν» ως ένα ακόμη εμπόδιο για την ολοκλήρωση του στόχου. 

Γνωρίζουμε ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης σχεδόν ολονών μας, είναι σχεδόν ασύμβατο να απαιτήσουμε από τον κόσμο να στερηθεί ακόμη και από την «καθημερινότητά» του προκειμένου να πάει στο γήπεδο. Ιδίως για τους ασπρόμαυρους επαρχιώτες το «κονδύλι» είναι ασύμβατο με τις δυνατότητές τους.

Ελπίζουμε ο νομός της πόλης μας να προσδώσει στην Τούμπα το αέναο όπλο της φίλαθλης υποστήριξης και να βρεθεί τρόπος ώστε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν γίνει ΠΑΟΚτσάκια λόγω και Κωνσταντέλια να διαθέτουν ένα τρόπο εισόδου που μπορούν οι γονείς να τον αντέξουν. Για αρκετούς ίσως τα παραπάνω να μοιάζουν υπερβολικά. 

Όσοι όμως έχουν ζήσει την Τούμπα γεμάτη , ακόμη και πριν την προσθήκη καθισμάτων, με 40.000 κόσμο ξέρουν ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί και να αλλάξει λόγω της απίστευτης υποστήριξης. Ελπίζουμε να βλέπουμε την Τούμπα γεμάτη και τον ΠΑΟΚ όπως … πέρυσι!

https://www.metrosport.gr/saroste-ta-eisitiria-988774

Σαρώστε τα εισιτήρια! Γράφει ο Θάνος Μπούζας: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον καλύτερο εφικτό στόχο που θα μπορούσε να σκεφτεί ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του την περασμένη χρονιά. Ο πρόεδρος Σαββίδης με την διοίκηση, ο προπονητής Λουτσέσκου, οι παίκτες και οι οπαδοί που παραβρέθηκαν στην Τούμπα αλλά και στα γήπεδα της Ευρώπης, αποτέλεσαν το ποδοσφαιρικό φίλτρο που οδήγησε τον σύλλογο στο να κατακτήσει το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα των τελευταίων δεκαετιών. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.