Η κρίσιμη εβδομάδα των Μεϊτέ-Κεντζιόρα. Δύο από τα «ανοιχτά» μέτωπα του ΠΑΟΚ

Έφτασε η εβδομάδα στην οποία θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας.

Δύο νέα πρόσωπα θα βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, καθώς τόσο ο Μαντί Καμαρά, όσο και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης έχουν συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και θα βρίσκονται στην επίσημη πρώτης της νέας σεζόν.

Στον αντίποδα, υπάρχουν αρκετές «ανοιχτές» υποθέσεις, στις οποίες ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία. Αυτές οι υποθέσεις αφορούν τις περιπτώσεις των Σουαλιό Μεϊτέ και Τόμας Κεντζιόρα, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού την περασμένη αγωνιστική περίοδο και στόχος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να τους κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.

Αμφότερες οι υποθέσεις έχουν «κολλήσει», παρά την αρχική θετική εξέλιξη. Ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με την Μπενφίκα και προσφέρει στον Μεϊτέ ένα συμβόλαιο κοντά στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ωστόσο δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση. Όπως διαβάσατε στη FORZA, ο ΠΑΟΚ του έδωσε διορία να απαντήσει μέχρι την Τρίτη (18/6), και σε διαφορετική περίπτωση θα πάει σε άλλες λύσεις, τις οποίες έχει ήδη εξετάσει.

Μάλιστα, στην Πορτογαλία παρακολουθούν την υπόθεση του 30χρονου μέσου, καθώς οι άνθρωποι της Μπενφίκα θέλουν να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής τους αυτό το καλοκαίρι. Η γνωστή ιστοσελίδα «A bola» ασχολείται καθημερινά με το θέμα του Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ και σε σημερινό (17/6) δημοσίευμα υπογραμμίζει πως «ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για δύο εκατομμύρια ευρώ (1,5 εκ. ευρώ συν 500 χιλιάδες ευρώ σε μπόνους), αλλά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει ακόμη την έγκρισή του μεταγραφή».

Από την άλλη πλευρά, εμπόδια βρίσκεται και η περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα. Η Ντιναμό εμφανίστηκε να έχει χρηματικές απαιτήσεις και ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να καλύψει ένα μέρος του χρέους που υπάρχει από τον σύλλογο του Κιέβου προς τον παίκτη, ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, οι Ουκρανοί ζητούν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της FORZA, ενώ θέλουν έξτρα χρήματα αν οι ασπρόμαυροι βρεθούν στο League Stage του UEFA Champions League.

Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν δύο «ανοιχτές» κρίσιμες υποθέσεις για τον Δικέφαλο, ο οποίος θα ήθελε να εντάξει τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του με φόντο τα προκριματικά του Champions League. Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι κρίσιμη και για τους δύο παίκτες, καθώς ο χρόνος λιγοστεύει, αφού απομένει περίπου ένας μήνας, πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

https://inpaok.com/824758/i-krisimi-evdomada-ton-meite-kentziora/

 

Η κρίσιμη εβδομάδα των Μεϊτέ-Κεντζιόρα. Δύο από τα «ανοιχτά» μέτωπα του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.