ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Πιέζει να πάρει οριστικές απαντήσεις από Μεϊτέ και Κεντζιόρα, περιμένει Μπρέιθγουέιτ και Ετζούκε. Σταύρος Σουντουλίδης

Πρωταθλητές Ελλάδας εκτός από την συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά «τρέχουν» και τις υπόλοιπες ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις του. Τι ισχύει με Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Σβαμπ, Θυμιάνη και Μπρέιθγουέιτ, Ετζούκε.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις με τον Μαντί Καμαρά, που σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Η απόκτηση του Αφρικανού μέσου ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος υπολογίζει τον πρώην «ερυθρόλευκο» ως ένα από τα βασικά «εργαλεία» της μεσαίας γραμμής. Το ιδανικό για τον Ρουμάνο προπονητή είναι να «κουμπώσει» ως δίδυμο μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ, ωστόσο ο Γάλλος μέσος δεν βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 2+1 ετών.

Η πρόταση των «ασπρόμαυρων» είναι πολύ κοντά στα «θέλω» του Μεϊτέ, ο οποίος έχει πει στον προπονητή και στη διοίκηση του «Δικεφάλου» ότι θέλει να μείνει και γι’ αυτό οι Πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Η απόκτηση του Καμαρά, ίσως, να του αλλάξει άποψη και να τον πιέσει, αν και φαίνεται να περιμένει κάποια «τρελή» οικονομικά πρόταση από Σαουδική Αραβία. «Αν δεν απαντήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα πάμε σε άλλη λύση», λένε από τη Μικράς Ασίας και έχουν, ήδη, δουλέψει μια αξιόλογη περίπτωση εάν κι εφόσον ο Μεϊτέ δεν απαντήσει στην πρόταση τους.

Με τον Στέφαν Σβαμπ υπάρχει οριστική συμφωνία για τη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που θα γίνει αφού πρώτα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προετοιμασία στις 20 του μήνα.

Απόσταση φαίνεται να υπάρχει με την Ντινάμο Κιέβου για την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα, με τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει, αλλά προέκυψαν κάποιες οικονομικές απαιτήσεις της ουκρανικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις 200.000 ευρώ που χρωστάει η Ντινάμο Κιέβου στον Πολωνό ποδοσφαιριστή, αλλά δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να δώσει επιπλέον χρήματα και ρίχνει το μπαλάκι στον Κεντζιόρα. Αν βρει λύσει με την ομάδα του Κιέβου ως την επόμενη εβδομάδα, τότε θα υπογράψει στους «ασπρόμαυρους», διαφορετικά θα πρέπει να ψάξουν για να βρουν τον αντικαταστάτη του στις θέσεις των στόπερ.

Για τις υποθέσεις του Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ και του Τσιντέρα Ετζούκε χρειάζεται λίγο επιπλέον χρόνος και οι απαντήσεις τους αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο «Δικέφαλος» σήμερα ή αύριο θα ολοκληρώσει την απόκτηση του Κώστα Θυμιάνη, ο οποίος έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2343283/paok-metagrafes-piezei-na-parei-oristikes-apantiseis-apo-meite-kai

 

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Πιέζει να πάρει οριστικές απαντήσεις από Μεϊτέ και Κεντζιόρα, περιμένει Μπρέιθγουέιτ και Ετζούκε. Σταύρος Σουντουλίδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.