ΠΑΟΚ: Εν αναμονή εξελίξεων για Μεϊτέ, Κεντζιόρα και... Μπρέθγουεϊτ. Κώστας Πετρωτός

Είναι γνωστά τα δεδομένα στις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τον ΠΑΟΚ για να στήσει το παζλ της νέας ομάδας του. Καταρχάς, στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος είναι οι υποθέσεις παραμονής των Μεϊτέ και Κεντζιόρα. 

Εξέλιξη δεν υπήρξε χθες για τον Γάλλο μέσο, αν και από φίλους του ΠΑΟΚ διοχετεύθηκε η πληροφορία ότι μέσω social media πήραν θετικά μηνύματα από το περιβάλλον του θηριώδη χαφ. 

Όσον αφορά στον Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ περιμένει από τον Πολωνό αμυντικό να βρει λύση με τις απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου και μαζί την χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος και να μείνει στον Δικέφαλο. 

Και για τους δύο, πιο άμεσα για τον Μεϊτέ λίγο πιο πίσω χρονικά για τον Κεντζιόρα υπάρχει deadline από τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα. Αν δεν βρεθεί λύση, θα προχωρήσουν επαφές με άλλους παίκτες. 

Μέσα στην εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει απαντήσεις και από τον Μπρέθγουεϊτ. O Δανός δίνει σήμερα στις 19:30, εκτός έδρας, και τον πρώτο από τους δύο τελικούς ανόδου της Εσπανιόλ με την Οβιέδο. Ο δεύτερος είναι την άλλη Κυριακή.

Προς Ατρόμητο με μεταγραφή ο Ουεντραόγκο

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον Πανσερραϊκό και οδεύει με κανονική μεταγραφή στον Ατρόμητο για να συναντήσει και πάλι τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο 24χρονος διεθνής μεσοαμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα του Περιστερίου και ο ΠΑΟΚ που θα τον δώσει με ελεύθερη μεταγραφή θα κρατήσει ένα ποσοστό επί των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.

https://www.metrosport.gr/paok-en-anamoni-exelixeon-gia-meite-kentziora-kai-to-didymo-kai-mprethgoyeit-988728

 

ΠΑΟΚ: Εν αναμονή εξελίξεων για Μεϊτέ, Κεντζιόρα και... Μπρέθγουεϊτ. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.