Τρεις μεταγραφές, συν μια, ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! Πότε θα έρθουν να ενσωματωθούν…

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένες και οι σκάουτερ της ομάδας καθημερινά παρακολουθούν κι άλλους παίκτες από το εξωτερικό, προκειμένου…

να κάνουν τις σχετικές εισηγήσεις στον προπονητή και τη διοίκηση της ΠΑΕ, που έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την ενίσχυση του δικεφάλου του Βορρά, έως την έναρξη της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR, εκτός του γκολκίπερ Τσιφτσή, υπάρχουν ακόμη τρεις παίκτες, που αναμένεται να έρθουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, έως την έναρξη της προετοιμασίας και αυτοί θα είναι ένας χαφ, ένας εξτρέμ και ένας αριστερός μπακ, παίκτες τους οποίους ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτός θα πάρει την τελική απόφαση για την απόκτησή τους.

Ο Ρουμάνος προπονητής ζήτησε να έρθουν οι μεταγραφές έως την έναρξη της προετοιμασίας και να τους έχει στη διάθεσή του, ενώ μετά τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένονταςι δυο ακόμη κινήσεις, εκ των οποίων, η μία θα είναι “το κερασάκι στην τούρτα”!

https://www.sfina.gr/treis-metagrafes-sun-mia-etoimazei-o-paok-pote-tha-erthoun-na-ensomatothoun/

 

Τρεις μεταγραφές, συν μια, ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! Πότε θα έρθουν να ενσωματωθούν… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.