Ο Κωνσταντέλιας των Ελλήνων! Γιώργος Καστάνης

Ναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δικαιολογημένα πανηγυρίζουν για την παραμονή του χαρισματικού μεσοεπιθετικού που δίνει έξτρα ποιότητα στην ομάδα τους. Στοιχεία, αγωνιστικά, που δεν έχει κανείς άλλος Έλληνας παίκτης στην συγκεκριμένη θέση, πλην του Κώστα Φορτούνη που έχει ασφαλώς μεγαλύτερη εμπειρία.

Αναμφίβολα όμως, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των Ελλήνων και σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Ίσως είναι νωρίς, αλλά αυτό το παιδί που είναι χαρισματικό από κάθε άποψη, με την ίδια επιμονή, μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συμμετέχει στους νέους ομίλους του Ch.l. και με τον Κωνσταντέλια, όπως και όλους ανεξαιρέτως θα ξεκινήσει την προσπάθεια, από τις 23 Ιουλίου. Ας μην γελιόμαστε όμως. Τον Κωνσταντέλια, δεν τον απολαμβάνουν μόνο οι φίλαθλοι του Δικεφάλου. Θυμηθείτε τι συνέβη τις δύο τελευταίες σεζόν. Σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της ελληνικής επικράτειας, χειροκροτήθηκε για τις επινοήσεις του. Σε κάποια αποθεώθηκε. 

Από αντιπάλους. Μπορεί να προσέφερε…. πόνο, με τις επινοήσεις του, ήταν όμως χάρμα ιδέσθαι. Δόθηκε η αφορμή σε χιλιάδες να θέλουν να πάνε ξανά στο γήπεδο. Αποτέλεσε ίνδαλμα για παιδιά. Αρκεί να θυμηθούμε, τις εικόνες έξω από κάθε γήπεδο της Ελλάδας, με δεκάδες παιδιά να περιμένουν για ένα αυτόγραφο του Ντέλια. Για μία αναμνηστική φωτογραφία.

Ε, τι να κάνουμε. Αυτή είναι η μαγεία, έξω από το γήπεδο. Η αναγνώριση στο πρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή, ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις.

Ο ΠΑΟΚ τον έχει δικό του, θέλει Champions League και νέους τίτλους. Οι υπόλοιποι, υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, θέλουν να βλέπουν τις πιρουέτες του, και να τρίβουν τα μάτια τους. Θέλουν να χαίρονται μπάλα.

https://www.metrosport.gr/o-konstantelias-ton-ellinon-985128

 

Ο Κωνσταντέλιας των Ελλήνων! Γιώργος Καστάνης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.