ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ:Οι ανοιχτές υποθέσεις του ΠΑΟΚ. Οι περιπτώσεις που προσπαθεί να διευθετήσει ο Δικέφαλος πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ, με το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να συγκεντρώνεται σε έξι ημέρες για την πρώτη συνάντηση της χρονιάς και την έναρξη της προετοιμασίας.

Διάστημα στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να διευθετήσει ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις, με τα πιο «καυτά» ονόματα να είναι αυτά των Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Ετζούκε και Μπρέθγουεϊτ.

Οσο αφορά τον Γάλλο χαφ, ήδη θα έχετε διαβάσει στο PAOK24, το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής αργεί να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ και ενώ έχει έρθει εις πέρας το θεωρητικά δύσκολο κομμάτι της μεταγραφής, αυτό των διαπραγματεύσεων με την Μπενφίκα. Από τον ΠΑΟΚ εκφράζεται η πεποίθηση ότι ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια, κάτι που δεν ισχύει για την ίδια την ομάδα, η οποία πλέον έθεσε τα όρια της. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ζητήσει από τον Μεϊτέ απάντηση μέχρι της αρχές της επόμενης εβδομάδας, διαφορετικά θα αναζητηθεί άλλη λύση για τον χωρο της μεσαίας γραμμής, με τον Δικέφαλο να δουλεύει ήδη κι άλλες περιπτώσεις.

Στην περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα, το πρόβλημα που έχει προκύψει αφορά κάποιες απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι τον Δεκέμβριο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις και έχει ζητήσει από τον ίδιο τον παίκτη να διευθετήσει το θέμα με την ουκρανική ομάδα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι «ασπρόμαυροι» θέτουν χρονικά όρια εφόσον βιάζονται να καλυψουν κάποια ζητήματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον κορμό της περσινής ομάδας να βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην διάθεση του προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντιναμό Κιέβου χρωστάει στον Κεντζιόρα ένα ποσό που αγγίζει τις 200.000 ευρώ, με τον Δικέφαλο να είναι διατεθειμένος να το καλύψει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Προχωρώντας στους Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ και Κιντέρα Ετζούκε, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί ότι θα έχει απαντήσεις -επίσης- την ερχόμενη εβδομάδα, αν και η περίπτωση του Δανού επιθετικού μπορεί να κρατήσει κι άλλο. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν στα χέρια τους πολύ καλές προτάσεις από τον Δικέφαλο και καλούνται να αποφασίσουν με αυτά τα δεδομένα για το μέλλον τους. Ο Μπρέθγουεϊτ έχει ακόμη επίσημες υποχρεώσεις με την ομάδα του, αφού η Εσπανιόλ πέρασε στους τελικούς ανόδου της Segounda Division.

https://www.paok24.com/metagrafes/498685/oi-anoichtes-ypotheseis-toy-paok/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ:Οι ανοιχτές υποθέσεις του ΠΑΟΚ. Οι περιπτώσεις που προσπαθεί να διευθετήσει ο Δικέφαλος πριν την έναρξη της προετοιμασίας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.