ΠΑΟΚ: Η αισιοδοξία και οι λεπτομέρειες που έμειναν για το deal με Μεϊτε. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Το θέμα της… μονιμοποίησης του Σουαλιό Μεϊτέ είναι από τα κυρίαρχα στην ατζέντα του ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Μαντί Καμαρά και οι άνθρωπιοι του Δικεφάλου βρίσκονται στην «πρίζα» για να τελειώσει αυτό το κομβικό ζήτημα.

Εδω και μέρες οι πρωταθλητές συμφώνησαν με την Μπενφίκα για την αγορά των δικαιωμάτων του αντί του ποσού του 1.500.000 ευρώ (συν 500.000 ευρώ σε μπόνους) αλλά αυτό δεν έφτανε για να έχουμε ανακοινώσεις της παραμονης του 30χρονου Γάλλου χαφ στην Τούμπα.

Υπάρχει σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση με τον Μεϊτέ και η πλευρά του Δικεφάλου έφτασε στο σημείο να γνωστοποιήσει πως θέλει το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να πάρει την οριστική απάντηση και αναλόγως να κινηθεί.

Από την πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα ο ατζέντης τουΓάλλου δυναμικού μέσου διαψεύδει την φήμη ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη, αλλά εκφράζει την αισιοδοξία του πως το deal θα γίνει ανάμεσα στον πελάτη του και τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας να φανεί ότι έχουν απομείνει λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο.

Εφόσον ισχύει αυτό που λέει ο ατζέντης του Μεϊτέ, σημαίνει πως το θέμα αυτό το σημαντικό για τον Δικέφαλο τελειώνει θετικά, με την αισιοδοξία για την συμφωνία και στις δυο πλευρές να περισσεύει.

Μέχρι την Τρίτη έχει δεσμευτεί ότι θα απαντήσει ο Σουαλιό Μεϊτέ, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την απάντηση του, που φαίνεται πως θα ειναι θετική…

https://www.sfina.gr/paok-h-aisiodoxia-kai-oi-leptomereies-pou-emeinan-gia-to-deal-me-meite/

 

ΠΑΟΚ: Η αισιοδοξία και οι λεπτομέρειες που έμειναν για το deal με Μεϊτε. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.