Ο ΠΑΟΚ δείχνει να ωρίμασε. Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν να έχουν κάνει το... homework

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δείχνει μια ηρεμία και μία ωριμότητα στον τρόπο που κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν να έχουν κάνει το… homework τους αναφορικά με τους στόχους τους για την ενίσχυση της ομάδας και ήδη έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις.

Ο Καμαρά ήδη έκλεισε και γίνεται προσπάθεια να κλείσουν και οι υποθέσεις των Μεϊτέ και Κεντζιόρα για τις οποίες το INPAOK σας έχει ενημερώσει το πως έχουν τα θέματα τους και ποια τα κολλήματα που υπάρχουν. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση και αυτό που όντως προκύπτει, είναι πως ο Δικέφαλος έχει δουλεμένες περιπτώσεις, ακόμη κι αν αυτές που έχει σε προτεραιότητα χαλάσουν. Άλλωστε έτσι είναι ο νόμος των μεταγραφών δεν μπορείς να πετύχεις σχεδόν ποτέ το 100% στα θέλω σου.

Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το μάθημα του από τα προηγούμενα χρόνια και πως η φόρμουλα συνεργασίας με ιδιοκτησία-σκάουτινγκ-προπονητή και Γκοντσαρόβα έχει βρει τον ρυθμό της και παρότι δεν υπάρχει αθλητικός διευθυντής ο Δικέφαλος βρίσκει τον τρόπο να κάνει τις κινήσεις του. Από τη στιγμή που δείχνει το σχήμα να λειτουργεί δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να πειραχτεί.

Σίγουρα τη δεδομένη στιγμή οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει μόνο δύο κινήσεις, αυτή του Καμαρά και αυτή του Θυμιάνη, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως στην Τούμπα δεν υπάρχει άγχος. Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα μπουν στο γήπεδο στις 20 του μήνα και στόχος είναι ως τότε τα θέματα Κεντζιόρα-Μεϊτέ να έχουν κλείσει θετικά, ενώ να έχει απαντήσει και ο Μπρεϊθγουέιτ, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ξέρει αν πρέπει να στραφεί αλλού για τη θέση του φορ.

Βέβαια, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν τη μεταγραφή του καλοκαιριού και αυτή δεν είναι άλλη από την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Τούμπα.

https://inpaok.com/824754/o-paok-deichnei-na-orimase/

 

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να ωρίμασε. Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν να έχουν κάνει το... homework Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.