ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Το βάρος στον Ετζούκε! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PAOK24 για τη διαφορά που χωρίζει τον Δικέφαλο με τον Νιγηριανό εξτρέμ και το… plan B!

Και ενώ ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειές του για να εκπληρώσει τα δύο βασικά “θέλω” του Ράζβαν Λουτσέσκου, την απόκτηση δηλαδή ενός ικανού κεντρικού χαφ και ενός φορ με συχνότητα στο σκοράρισμα, παράλληλα “τρέχουν” οι διαδικασίες για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τριάδας!

Συγκεκριμένα, ο Κιντέρα Ετζούκε παραμένει ο νούμερο ένα στόχος του ΠΑΟΚ για να πλαισιώσει τους ΖίβκοβιτςΤάισονΚωνσταντέλιαΝτεσπόντοφ και Μουργκ, με τις πληροφορίες του PAOK24 να αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει!

Πιο αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη γνωστοποιήσει την πρότασή του στον 26χρονο εξτρέμ που μένει “ελεύθερος” από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία αγγίζει το 1,5 εκ. ευρώ ετησίως όπως ενημερωθήκατε χθες από το PAOK24, με τις δύο πλευρές να χωρίζει μία διαφορά της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ.

Στην περίπτωση που η περίπτωση Ετζούκε δεν “προχωρήσει” εντός του χρονοδιαγράμματος του ΠΑΟΚ, τότε ο Δικέφαλος θα στραφεί σε άλλη λύση, με τον 24χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό της ΡοστόφΠόντους Άλμκβιστ, να βρίσκεται μέσα στις “ασπρόμαυρες” εναλλακτικές!

https://www.paok24.com/podosfairo/498145/to-varos-ston-etzoyke/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Το βάρος στον Ετζούκε! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PAOK24 για τη διαφορά που χωρίζει τον Δικέφαλο με τον Νιγηριανό εξτρέμ και το… plan B! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.