«Κόλλησε» η Κ19 με Άρη στη Σουρωτή! (pics). Πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για τους “ασπρόμαυρους” των Τσιαπακίδη, Χάγκαν!

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, είχε σήμερα η Κ19 του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο Lolas στη Σουρωτή.

Οι ποδοσφαιριστές των Πέτρου Τσιαπακίδη και Εμπενίζερ Χάγκαν, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Άρη με σκορ 2-2, παρότι προηγήθηκαν δύο φορές, μην έχοντας την απόδοση των προηγούμενων αγώνων τους.

Mόλις στο 2ο λεπτό, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση, ο Παπαγεωργίου “έγραψε” το 1-0 για τον Δικέφαλο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 35΄ και το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 51΄, ο Μπαταούλας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Παπαγεωργίου πέτυχε το 2-1, ωστόσο σε αντεπίθεσή του στο 88ο λεπτό, ο Άρης ισοφάρισε σε 2-2.

Με τον βαθμό που πήρε, ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 10 σε τέσσερα παιχνίδια και ανέβηκε στην πρώτη θέση, με τον δεύτερο Ολυμπιακό να έχει 9 σε τρία παιχνίδια και αύριο το μεσημέρι στις 13:30 να υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / 2024-2025 / ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

https://www.paok24.com/podosfairo/515839/kollise-i-k19-me-ari-sti-soyroti/

 

Ισοπαλία για την Κ19!

Δεν μετουσίωσε σε τρίποντο την ανωτερότητα του

Πρώτη απώλεια για την Κ19 την τρέχουσα σεζόν, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τον Άρη, στην αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και κατάφερε μόλις στο 2′ να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με τον Παπαγεωργίου να νικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Παρά την υπεροχή του Δικεφάλου, ο Άρης ισοφάρισε με σουτ του Καραμανλή για το 1-1 στο 35′, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, με κεφαλιά του Μπαταούλα, ωστόσο, παρά την ανωτερότητα του Δικεφάλου, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι ξανά στα ίσια στα τελευταία λεπτά, για το τελικό 2-2.

https://inpaok.com/836555/isopalia-gia-tin-k19/


ΠΑΟΚ - Άρης: Ισόπαλοι οι... μικροί στο 

ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ισόπαλο αναδείχθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη για το πρωτάθλημα της Κ19,

 με τους «ασπρόμαυρους» να είναι αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον 

Παπαγεωργίου, ενώ 10 λεπτά πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι 

ισοφάρισαν με πολύ ωραίο γκολ του Καραμανλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παπαγεωργίου από σκόρερ έγινε αυτός που μοίρασε το γκολ για τον Μπαταούλα που με κοντινή

 κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Δικέφαλο στο 50΄, πριν ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης 

το σύνολο του κόουτς Παπαδόπουλου για το τελικό 2-2.

ΠΑΟΚ Κ19 (Πέτρος Τσιαπακίδης): 1.Μπελερής, 2.Κούπενος, 3.Πολυκράτης(74΄Ντούνγκα), 4.Αβράμπος, 5.Μπαταούλας, 

6.Κοσίδης, 7.Τσομπάνης(67΄ Χατσίδης), 8.Σνάουτσνερ, 9.Μύθου(80΄Μαχαμαντού), 10.Καλαϊτσίδης(67΄Πολιτάκης), 

11.Παπαγεωργίου(80΄ Αλμασίδης).

Άρης Κ19 (Γρηγόρης Παπαδόπουλος): Κυριαζής, Δουπατσής, Καζαντζίδης, Κούλα, Σεβαστίδης, Βέργας, Γεωργίου, 

Καραμανλής, Χαρούπας, Καρακώστας(30΄Μπάκας).

https://www.metrosport.gr/paok-aris-isopaloi-oi-mikroi-sto-ntermpi-tis-thessalonikis-1050738 


Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19, στο γήπεδο της Σουρωτής, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άρη για το «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από 3 σερί νίκες, ενώ οι κιτρινόμαυροι την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν με 0-4 στο Φίλυρο από τον ανώτερο Ολυμπιακό.

Οι ασπρόμαυροι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους επίθεση στο 2ο μόλις λεπτό, καθώς έπειτα από κόρνερ  από την αριστερή πλευρά που παίχτηκε με κοντινή πάσα, ο Παπαγεωργίου με πανέμορφο πλασέ κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο σκόρερ και αρχηγός του Δικεφάλου έκανε πολύ όμορφη κάθετη πάσα με τον Τσομπάνη να χάνει τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ. Η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη είχε την κατοχή του αγώνα δίχως να δημιουργήσει από εκεί και πέρα κάποια σημαντική φάση.

Με την συμπλήρωση των πρώτων 35 λεπτών ο Άρης ισοφάρισε με μαγικό σουτ του αρχηγού του, του Καραμανλή γράφοντας το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τις ευκαιρίες του Πολυκράτη και του Μύθου στα επόμενα λεπτά να μην βρίσκουν δίχτυα.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη ο Δικέφαλος του Βορρά στο 50ο λεπτό και στην πρώτη του επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Κυριαζή, σκόραρε ξανά από κόρνερ του Παπαγεωργίου και καρφωτή κεφαλιά του Μπαταούλα, ο οποίο ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Πέτρου Τσιαπακίδη φάνηκε κυρίως στην επανάληψη με τους Μύθου, Καλαϊτσίδη και Κούπενο να σουτάρουν μέσα σε 5 λεπτά, αλλά τον τερματοφύλακα Κυριαζή να επεμβαίνει σωτήρια σε όλες τις περιπτώσεις.

Παρόλα αυτά, οι κιτρινόμαυροι βρήκαν και πάλι την λύση ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε 2-2 με τον Αγοραστό παίρνοντας πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Κ19 (Πέτρος Τσιαπακίδης): 1.Μπελερής, 2.Κούπενος, 3.Πολυκράτης(74΄Ντούνγκα), 4.Αβράμπος, 5.Μπαταούλας, 6.Κοσίδης, 7.Τσομπάνης(67΄ Χατσίδης), 8.Σνάουτσνερ, 9.Μύθου(80΄Μαχαμαντού), 10.Καλαϊτσίδης(67΄Πολιτάκης), 11.Παπαγεωργίου(80΄ Αλμασίδης). 

Άρης Κ19 (Γρηγόρης Παπαδόπουλος): Κυριαζής, Δουπατσής(78΄ Τότσικας), Καζαντζίδης, Κούλα, Σεβαστίδης, Μεμέτογλου, Βέργας(78΄ Αγοραστός), Γεωργίου, Καραμανλής, Χαρούπας, Καρακώστας(30΄Μπάκας).

https://www.sdna.gr/podosfairo/1239159_paok-aris-2-2-k19

«Κόλλησε» η Κ19 με Άρη στη Σουρωτή! (pics). Πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για τους “ασπρόμαυρους” των Τσιαπακίδη, Χάγκαν! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 28, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.