Άποψη για ΠΑΟΚ: “Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Τουρκία;”

Το σημερινό μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ μέσα στην Κωνσταντινούπολη, προκαλεί το ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, για πολλούς και διάφορους λόγους…

Όσοι θα βρεθούν το βράδυ στις κερκίδες του γηπέδου της Γαλατασαράι θα είναι οι ήρωες μετά από μεγάλο ταξίδι ταλαιπωρίας, οδικώς προς την Πόλη, αλλά και αυτοί, οι πολλοί, που μένουν πίσω, θα έχουν τα μάτια και την ψυχή τους καρφωμένα πάνω στην προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο Φιλώτας Πέλλιος, πρώην διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ και πρόεδρος των βετεράνων του δικεφάλου, ήταν απόλυτος, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” με τον Νίκο Πετρουλάκη:

“Το άγχος το έχουν οι Τούρκοι, εμείς πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να νικήσει μέσα στην Τουρκία; Φυσικά και μπορεί! Αυτό θα το δούμε στο γήπεδο της Γαλατά και θα διαπιστώσουμε ότι μεσοεπιθετικά τουλάχιστον, ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, να τη θωρακίσουμε, αλλά αυτά τα ξέρει ο προπονητής και οι παίκτες που θα μπουν στο γήπεδο”.

Όλη τη συνέντευξη του Φιλώτα Πέλλιου, μπορείτε να την ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

Άποψη για ΠΑΟΚ: “Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Τουρκία;” Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.