ΠΑΟΚ: Γιατί χάθηκε ο Σορετίρε; Παρότι όσες φορές έπαιξε με τον ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική παρουσία, ο Ραζβάν Λουτσέσκοτ εξαφάνισε τον Σόλα Σορετίρε στα τρία τελευταία ματς.

Ο Σόλα Σορετίρε δεν πήρε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής στα πρόσφατα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ανεξήγητο, μιας και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε θετικότατη παρουσία όσες φορές έπαιξε. Περίεργη απόφαση Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπορεί να ΄ναι new entry στην αγωνιστική εξίσωση. Πάντα, στον ΠΑΟΚ μπαίνουν σιγά σιγά άπαντες. Μπορεί να υπάρχει τρομερό competition στην θέση του. Μπορεί βάσει ηλικίας (’04, παρακαλώ) να ΄ναι ο πιο άγουρος, αλλά η ποδοσφαιρική παράσταση που έδωσε στο Περιστέρι ο Σόλα Σορετίρε ήταν υποδειγματική! Σε βαθμό που κέρδισε τα συγχαρητήρια και από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Από τότε όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον εξαφάνισε. Διότι, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό «ίδρωσε» μόλις 5’, με τη Γαλατά δεν σηκώθηκε καν για ζέσταμα και απέναντι στον Βόλο σε ένα ματς με μπόλικο rotation έπαιξε ένα τέταρτο!

Μπορεί να ΄ναι 20 ετών, αλλά με background στη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, o Σορετίρε δεν το ΄χει αντιληφθεί αναλόγως το νόημα του να μην αγωνίζεται επαρκώς σε λεπτά σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια. Και δε βγάζει και νόημα εδώ που τα λέμε. Θα παίξει στην αναμέτρηση με τον Άρη απόψε; Για να δούμε…

 https://www.sportime.gr/podosfairo/paok-giati-chathike-o-soretire/

ΠΑΟΚ: Γιατί χάθηκε ο Σορετίρε; Παρότι όσες φορές έπαιξε με τον ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική παρουσία, ο Ραζβάν Λουτσέσκοτ εξαφάνισε τον Σόλα Σορετίρε στα τρία τελευταία ματς. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.