Τα κέρδη μιας χαμένης μάχης.Ο ΠΑΟΚ με την εικόνα του δεν άφησε κανέναν οπαδό του στεναχωρημένο. Θα μπορούσε όμως να του δώσει μία μεγάλη χαρά. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Η ήττα από τη φορμαρισμένη Γαλατά των πολλών αστέρων, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο πάτησε καλά στο Αλί Σαμί Γεν, αλλά έπαιξε στα ίσια τους Τούρκους. Χωρίς μάλιστα να επηρεαστεί από την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 50 χιλιάδες οπαδοί των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε σωστά, είχε σημεία που έλεγχε τον αγώνα, είχε τη μεγάλη φάση να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ξεπέρασε το σοκ του αυτογκόλ του Μπάμπα και ισοφάρισε, όμως οι μοιρασμένες στιγμές μετά ήταν με τους Τούρκους.

Με τους Κοτάρσκι, Κόλεϊ και Καμαρά να είναι συγκλονιστικοί, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν το κερασάκι στη τούρτα για να κάνει τη ζημιά. Ο κλήρος έπεσε στον Ντέλια ο οποίος ναι μεν σκόραρε κόντρα στη γενικότερη εικόνα του, αλλά οι εντάσεις του και οι αποφάσεις του ήταν κακές. Σχεδόν σε όλες τις κρίσιμες φάσεις, βρέθηκε αυτός. Και δεν ήταν έτοιμος να ανταπεξέλθει. 

Το κεφάλαιο Κωνσταντέλια εξαρτάται από τον ίδιο πλέον. Εδώ που έφτασε με τη μαγκιά του και το ταλέντο του, καλείται να αποφασίσει σε πιο επίπεδο θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Σήμερα, εκτιμώ πως ήταν ένα χαστούκι για τον ίδιο, που μόνο σε καλό μπορεί να του βγει.

Αναφέρομαι περισσότερο στον Ντέλια όχι γιατί του χρεώνω την ήττα, αλλά γιατί πρέπει να πιεστεί παραπάνω. Για το δικό του κυρίως καλό και μετά του ΠΑΟΚ.

Κακές στιγμές είχαν και άλλοι. Το αυτογκόλ του Μπάμπα, η επιλογή του Ότο να δώσει γρήγορα τη μπάλα γιατί δεν υπήρχε χρόνος και ήρθε το τρίτο γκολ, οι επαφές του Τσάλοφ και οι αργές του αποφάσεις. 

Κι όμως ο ΠΑΟΚ αν τελείωνε το παιχνίδι με έντεκα, θα έκανε και άλλες φάσεις πριν δεχτεί το τρίτο γκολ. Οι κράμπες του Ζίφκοβιτς του τις στέρησαν.

Κέρδη υπάρχουν πολλά για τον ΠΑΟΚ σε ατομικό επίπεδο, με τον Καμαρά να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι, τον Κόλεϊ να αυτοσυστήνεται εμφατικά, τον Κοτάρσκι να δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Απλά η χρονιά είναι αδυσώπητη. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο είναι κομβικό για το πρωτάθλημα για πολλούς λόγους. Αν θέλεις να είσαι στη κορυφή, οφείλεις να είσαι πειστικός. Και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που παραδοσιακά σε δυσκολεύει, οφείλεις να δίνεις απαντήσεις.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1238414_ta-kerdi-mias-hamenis-mahis

 

Τα κέρδη μιας χαμένης μάχης.Ο ΠΑΟΚ με την εικόνα του δεν άφησε κανέναν οπαδό του στεναχωρημένο. Θα μπορούσε όμως να του δώσει μία μεγάλη χαρά. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.