Κωνσταντέλιας: Εμεινε όρθιος και... ήταν εκεί απέναντι στο «θηρίο». O Γιάννης Κωνσταντέλιας, σ' ένα ματς ειδικών απαιτήσεων, έμεινε όρθιος, απείλησε και βρήκε γκολ. Με τη βοήθεια του WyScout βλέπουμε όλα όσα έκανε το σούπερ παιδί του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γαλατασαράι.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει την ταχύτητα του παιχνιδιού με μία μόνο ενέργεια.

Και χθες, απέναντι στην Γαλατασαράι, μπορεί να μην είχε μια γεμάτη στατιστική εικόνα αλλά οι αριθμοί ακόμα και έτσι μάς δίνουν τροφή για σκέψη και σίγουρα μας δείχνουν ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν... εκεί.

Απέναντι σε μια άμυνα που τον είχε διαβάσει πολύ καλά και δεν του έδινε χώρους, εκείνος είτε γυρνούσε πίσω για να βοηθήσει στο build up και στη μεταβίβαση του παιχνιδιού προς το επιθετικό τρίτο είτε πατούσε περιοχή για να δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες για την τουρκική άμυνα.

  • Στη μία περίπτωση τού ήρθε η μπάλα με το σουτ του όμως να πηγαίνει άουτ.
Το σουτ του που πήγε άουτ
Το σουτ του που πήγε άουτ
  • Στη δεύτερη βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ με το πλασέ του να σταματάει πάνω του. Όλα τα λεφτά η κίνηση που κάνει στον Κόλεϊ και φυσικά η μπαλιά του αμυντικού του ΠΑΟΚ.
Η πάσα του Κόλεϊ που βλέπει την κίνηση του "Ντέλια" στο χώρο
Η πάσα του Κόλεϊ που βλέπει την κίνηση του "Ντέλια" στο χώρο
Η φάση που νικήθηκε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα
Η φάση που νικήθηκε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα
  • Στην τρίτη, όμως, με τη μπάλα να είναι στρωμένη στα πόδια του δεν μπορούσε να μη βρει δίχτυα. Ήταν αδύνατον για την ποιότητά του.
Η φάση όπου έμεινε στο σωστό σημείο και περίμενε να συμβεί αυτό ακριβώς που είδαμε στο 1-1 του ΠΑΟΚ.
Η φάση όπου έμεινε στο σωστό σημείο και περίμενε να συμβεί αυτό ακριβώς που είδαμε στο 1-1 του ΠΑΟΚ.
  • Εδώ βλέπουμε τη φάση όπου θα μπορούσε να είχε και μία ασίστ.
Η έξυπνη πάσα του αλλά η αντίληψη του αμυντικού της Γαλατά τού στέρησε την (ενδεχομένως) ασίστ
Η έξυπνη πάσα του αλλά η αντίληψη του αμυντικού της Γαλατά τού στέρησε την (ενδεχομένως) 

Σύμφωνα με το WyScout, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, στο ματς της Πόλης είχε 17/44 επιτυχημένες ενέργειες, 1 γκολ, 2/3 σουτ στο στόχο, 0.87 xG, 1/1 μακρινή μπαλιά, 10/15 πάσες, 1/2 ντρίμπλες, 5/16 κερδισμένες μονομαχίες, 1 κόψιμο μπάλας προς την αντίπαλη εστία, 2/2 ανακτήσεις μπάλας στο αντίπαλο μισό.Ακούμπησε τη μπάλα 2 φορές μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Και τη μία βρήκε δίχτυα!

Επίσης, υποδέχτηκε 16 φορές τη μπάλα, ενώ του έλειψαν οι πάσες προς το επιθετικό τρίτο και οι προωθημένες μπαλιές - στοιχείο που γενικότερα το έχει στο παιχνίδι του. Απέναντι στην άμυνα της Γαλατά όμως και με ρόλο πιο κοντά στο αντίπαλο κουτί, οι δημιουργικές του ικανότητες περιορίστηκαν.

Οι πάσες του απέναντι στη Γαλατά
Οι πάσες του απέναντι στη Γαλατά
Οι χώροι που κινήθηκε στο χθεσινό ματς και τα... τετραγωνικά που κάλυψε
Οι χώροι που κινήθηκε στο χθεσινό ματς και τα... τετραγωνικά που κάλυψε

 https://www.gazzetta.gr/football/europa-league/2374091/konstantelias-emeine-orthios-kai-itan-ekei-apenanti-sto-thirio-vids

Κωνσταντέλιας: Εμεινε όρθιος και... ήταν εκεί απέναντι στο «θηρίο». O Γιάννης Κωνσταντέλιας, σ' ένα ματς ειδικών απαιτήσεων, έμεινε όρθιος, απείλησε και βρήκε γκολ. Με τη βοήθεια του WyScout βλέπουμε όλα όσα έκανε το σούπερ παιδί του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γαλατασαράι. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.