ΠΑΟΚ: Το report του Ζντένεκ Σκάζνι για τον Γίρι Παβλένκα.Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον Τσέχο κίπερ που εσχάτως εμφανίστηκε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδος και τη…σύνδεσή του με τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γίρι Παβλένκα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν απ΄το ρεπορτάζ, ο Τσέχος πορτιέρε αποτελεί τον εκλεκτό των πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση στον άσο.

Μπορεί ο 32χρονος κίπερ τα επτά τελευταία χρόνια να άφησε τα…αποτυπώματά του με τα γάντια της Βέρντερ Βρέμης στα γερμανικά γήπεδα, ωστόσο νωρίτερα έπαιξε στην πατρίδα του με τις Χλούτσιν, Μπάνικ Οστράβα και Σλάβια Πράγας.

Μάλιστα το διάστημα της θητείας στη Σλάβια Πράγας, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τότε τεχνικό της συμπολίτισσας Σπάρτα Πράγας, Ζντένεκ Σκάζνι (φωτ.) κι άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ.

Παρεμπιπτόντως, στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 η εκτός έδρας νίκη (0-2) της Σλάβια του Γίρι Παβλένκα στο ντέρμπι με αντίπαλο την Σπάρτα, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Σκάζνι στον πάγκο της Σπάρτα Πράγας.

Παρακολουθήστε τα highlights της αναμέτρησης. 

 

Μια φορά, ο…δικός μας, Ζντένεκ Σκάζνι, διατηρεί θετικό report για τον Τσέχο τερματοφύλακα (από την περίοδο της προ – Γερμανίας θητείας του) κι όπως έχει να λέει, επρόκειτο για έναν σταθερό στις επεμβάσεις και ικανό τερματοφύλακα.

 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1238575_paok-report-toy-zntenek-skazni-gia-ton-giri-pablenka 

ΠΑΟΚ: Το report του Ζντένεκ Σκάζνι για τον Γίρι Παβλένκα.Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον Τσέχο κίπερ που εσχάτως εμφανίστηκε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδος και τη…σύνδεσή του με τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.