ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Γίρι Παβλένκα στο στόχαστρο του «δικέφαλου του βορρά» (vid)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τσιφτσή και ο Παβλένκα είναι ο ένας από τους στόχους του.

Την περίπτωση του Γίρι Παβλένκα εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στην θέση κάτω από τα γκολπόστ του, μετά το πρόβλημα που προύκυψε με τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Αντώνη Τσιφτσή, ο οποίος ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας από την Τσεχία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Βέρντερ Βρέμης και δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περασμένη σεζόν, που ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς, έκανε μόλις οκτώ συμμετοχές ενώ έχει φορέσει και 21 φορές την φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να εξετάσουν το πλαίσιο μίας πιθανής συνεργασίας τους, αφού μην ξεχνάμε πως δεν πρόκειται για τον μοναδικό υποψήφιο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτό δίαυλο αυτή τη στιγμή.

 https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2374071/paok-metagrafes-o-giri-pablenka-sto-stohastro-toy-dikefaloy-toy-borra

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Γίρι Παβλένκα στο στόχαστρο του «δικέφαλου του βορρά» (vid) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.