ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ULTRABOOK™ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ 13,3"
Σας παρουσιάζουμε το απόλυτο Ultrabook™ πολλαπλών λειτουργιών. Το Yoga 2 Pro με επεξεργαστή Intel® είναι υπολογιστής, tablet και ακόμα περισσότερα. Η εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας QHD+ οθόνη πολλαπλής αφής που διαθέτει αναδιπλώνεται κατά 360 μοίρες, προσφέροντας τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες χρήσης: φορητού υπολογιστή, tablet, ανάκλισης και τύπου σκηνής. Η ζωή είναι πολυδιάστατη. Το ίδιο και η τεχνολογία σας.

Χαρακτηριστικά

Αναδιπλούμενη σχεδίαση 360 μοιρών

Υπολογιστής όταν τον χρειάζεστε, tablet όταν το επιθυμείτε και ακόμα περισσότερα. Μεταβείτε εύκολα από τη μία λειτουργία στην άλλη (φορητού υπολογιστή, ανάκλισης, tablet και τύπου σκηνής), ενώ το Lenovo Transition αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του συστήματος και ασφαλίζει το πληκτρολόγιο στη θέση του. Το μυστικό: η μοναδική σχεδίαση και η οθόνη αφής του Yoga 2 Pro επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται κατά 360 μοίρες. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που θα χρησιμοποιήσετε με βάση αυτό που θέλετε να κάνετε.

Εφαρμογές για όλες τις λειτουργίες

Το Yoga 2 Pro διαθέτει τώρα προεγκατεστημένο προσαρμοσμένο λογισμικό που σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε λειτουργία. Το αποκλειστικό μας λογισμικό Lenovo Recommends αναγνωρίζει πότε αλλάζετε λειτουργίες και σας προτείνει εφαρμογές που λειτουργούν καλύτερα με καθεμία από αυτές. Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως οι Phone Companion, Camera Man, Photo Touch και Chef, σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κάθε λειτουργίας και σας επιτρέπουν να διασκεδάσετε όταν το ζητάτε.

Οθόνη Quad HD+

Η εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης QHD+ (3.200 x 1.800) οθόνη πολλαπλής αφής 10 σημείων του Yoga 2 Pro με κρύσταλλο Corning, προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά, ενώ η τεχνολογία in-plane switching (IPS) εγγυάται ότι οι εικόνες θα είναι ευκρινείς σε μια ευρεία γωνία θέασης.

Κορυφαίας τεχνολογίας επεξεργαστής

Το Yoga 2 Pro διαθέτει νέο επεξεργαστή Intel® Core™ 4ης γενιάς, που σας επιτρέπει να παίζετε, να δημιουργείτε, να διασκεδάζετε και να εμπνέεστε. Απολαύστε ισχυρή απόδοση και ζωντανά γραφικά έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα και με ευκολία, να απολαμβάνετε τις αρετές της καταπληκτικής διάρκειας ζωής της μπαταρίας που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις σας και να έχετε στη διάθεσή σας ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας.

Λεπτή και ελαφριά σχεδίαση. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Με βάρος που ξεκινάει από 1,39 κ. (3,1 λίβρες) και πάχος μόλις 15,5 χιλ. (0,61"), το Yoga 2 Pro είναι εξαιρετικά φορητό. Ιδανικό για όσους εργάζονται εν κινήσει. Μάλιστα, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 9 ώρες, μπορεί να περάσει και μια ολόκληρη ημέρα χωρίς να χρειαστεί να το επαναφορτίσετε.

Lenovo Motion Control

Χρησιμοποιήστε την κάμερα web ως συσκευή εισαγωγής δεδομένων, και γυρίστε σελίδες πανεύκολα, ακούστε το επόμενο ή το προηγούμενο τραγούδι, αυξομειώστε την ένταση του ήχου και δώστε άλλες απλές εντολές με μια κίνηση του χεριού σας.

Lenovo Voice Control

Η τεχνολογία φωνητικού ελέγχου της Lenovo σάς επιτρέπει να εκτελείτε εργασίες στο Yoga 2 Pro, λέγοντάς του απλώς τι να κάνει ή κάνοντάς του μια ερώτηση.

Εξαιρετικά γρήγορη αποθήκευση SSD

Μπορείτε να βασιστείτε στις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής με την αξιόπιστη μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης (SSD) έως 512 GB.

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο AccuType

Το αναγνωρισμένο πληκτρολόγιο AccuType είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει την πληκτρολόγηση και να μειώνει τα σφάλματα, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός απλοποιεί τη χρήση του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στερεοφωνικά ηχεία με Dolby® Home Theater®

Τα ηχεία του Yoga 2 Pro έχουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ η τεχνολογία Dolby Home Theater προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου.

Περιβαλλοντική πιστοποίηση

Αγοράζοντας ένα Yoga 2 Pro, βοηθάτε επίσης, το περιβάλλον. Το Yoga 2 Pro είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής που έλαβε πιστοποίηση Green Mark από την TUV. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το παρελθόν της Lenovo σχετικά με την πολιτική κοινωνικής ευθύνης, τις φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες κατασκευής και την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Lenovo Yoga 2 Pro
Αναδιπλούμενη σχεδίαση 360 μοιρών
Lenovo Yoga 2 Pro
Οθόνη Quad HD+
reason 1

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

2.000 σχεδιαστές και μηχανικοί της Lenovo ασχολούνται αποκλειστικά με τους παράγοντες που κάνουν τη διαφορά για τους χρήστες. Από τους σκληρούς δίσκους που αποτρέπουν την καταστροφή των δεδομένων, στα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου για πεντακάθαρες συνομιλίες στο διαδίκτυο και στην αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας για χαμηλότερη κατανάλωση, η ομάδα μας φροντίζει για τις λεπτομέρειες.
Δείτε άλλους λόγους