Τι λέει ο Χριστοβασίλης για την πώληση του Κόντε! Τι απαντάει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα στο ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού

Τον δεύτερο σκόρερ του Πρωταθλήματος αναμένεται να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μετά το τέλος της φετινής σεζόν σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει.

Ο Πέδρο Κόντε, ο Ισπανός στράϊκερ του ΠΑΣ ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή πέτυχε 13 γκολ στον φετινό μαραθώνιο βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Δικεφάλου, όπως είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Ιανουάριο η Metrosport.

Σε συνέχεια του χθεσινού αποκαλυπτικού ρεπορτάζ (με κεντρικό τίτλο: Δικοί του αν και πότε θελήσει), προσθέτουμε και νέα στοιχεία, τα οποία προέρχονται από τα Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κόντε είναι σύμφωνος να έρθει στην Τούμπα από το καλοκαίρι και φυσικά να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο και στις τρείς διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει. Εκτός από τον Κόντε όμως και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, συμφωνεί στην πώληση του Κόντε.

Ο διοικητικός ηγέτης της Γιαννιώτικης ομάδας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και είναι θετικός στην παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού, από την στιγμή δε, κατά την οποία αυτός καλύπτει εξ’ ολοκλήρου την ρήτρα των 800.000 ευρώ η οποία είναι γραμμένη στο συμβόλαιο του Κόντε.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την προσθήκη του Πέδρο Κόντε μετά το τέλος της σεζόν, ο Δικέφαλος θα έχει έναν ικανό επιθετικό στο ρόστερ του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει τον Ιούλιο και ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που θα δώσει η ομάδα.

Από την στιγμή που ο Πρίγιοβιτς θα συμμετέχει στο Μουντιάλ με την Εθνική Σερβίας και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί έξτρα ημέρες άδειας για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Δικεφάλου, επομένως είναι πολύ βασικό να υπάρχει στο ρόστερ ένας ικανός γκολτζής. Και αυτός είναι ο Πέδρο Κόντε. Ο οποίος σταδιακά μπορεί να συνθέσει με τον Πρίγιοβιτς ένα φονικό δίδυμο στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Το σημαντικό σε κάθε περίπτωση, είναι πως από την στιγμή που ο Δικέφαλος καλύπτει την ρήτρα του Κόντε, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ είναι θετικοί στην παραχώρηση του παίκτη.

Οι εξελίξεις για το θέμα θα «τρέξουν» μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και προσυμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία και θα ενεργοποιηθεί.
http://www.metrosport.gr/article/ti-lei-christovasilis-gia-tin-polisi-tou-konte
Τι λέει ο Χριστοβασίλης για την πώληση του Κόντε! Τι απαντάει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα στο ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 06, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.