Ανασκόπηση 2019 (δεύτερο μέρος)

Η χρονιά 2018-2019 ολοκληρώθηκε με νταμπλ κι αήττητο Πρωτάθλημα. Τι να πει κανείς; Ποιος θα περίμενε όσα θα ακολουθήσουν. Σίγουρα ρόλο έπαιξαν κι οι πολιτικές εξελίξεις. Στην Ελλάδα δυστυχώς αυτά τα πράγματα είναι αλληλένδετα. Ο προγραμματισμός καθυστέρησε, μεγάλες διαφωνίες υπήρξαν ως προς τον καταρτισμό της ομάδας και τελικά ο Λουτσέσκου αποχώρησε. Η ομάδα ταξίδεψε μόνη στην Ολλανδία κι εκεί την βρήκε ο Άμπελ Φερέιρα. Η μεγάλη επένδυση του Ιβάν Σαββίδη το φετινό καλοκαίρι. Χάθηκε όμως πολύτιμος χρόνος και η ομάδα δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά για τις δύο αναμετρήσεις με τον Άγιαξ. Πάλεψε γενναία κι έπεσε στο φινάλε στο Άμστερνταμ με ένα μεγάλο αχ ... Συγκλονιστικός ο Μπίσεσβαρ. Κι ενώ ο πήχης σηκώθηκε πολύ, ήρθε η απότομη προσγείωση. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας κι έκανε ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Από άποψη κύρους, αλλά κυρίως οικονομικά. Παράλληλα έμεινε χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και εκπονήθηκε το σωτήριο σχέδιο του PAOKtv. 

Λάθη έγιναν πολλά. Η ομάδα ακόμα κι έτσι όμως είχε ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ. Έπρεπε να πρωταγωνιστήσει. Μετά το αρχικό σοκ, ο ΠΑΟΚ νίκησε Πανιώνιο, Ατρόμητο και στη συνέχεια ήρθαν οι γκέλες με Άρη κι ΑΕΚ. Ο Άμπελ Φερέιρα λοιδορήθηκε. Είμαι περήφανος που τον στηρίξαμε στα δύσκολα του. Η ομάδα άρχισε να κερδίζει παντού. Έκανε άλλες δύο στάσεις (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ) και τελικά τερμάτισε πρώτη, στο +2 από τον μεγάλο της αντίπαλο..

Κρατώ την άρνηση στην ήττα. Όπως την είδαμε με Άρη και Παναθηναϊκό. Κρατώ τα μεγάλα διπλά σε έδρες που δίνουν πρωτάθλημα (Περιστέρι, Τρίπολη, Ηράκλειο, Νέα Σμύρνη). Κρατώ το μεγαλείο ψυχής του λαού που ωρίμασε απότομα την τελευταία τριετία. Εύχομαι παρά τις αντιξοότητες και της συνεχείς τρικλοποδιές το 2020 να μας βρει και πάλι νικητές.
https://paoknextgeneration4.blogspot.com/2019/12/2019_30.html?m=1&fbclid=IwAR2Dslpmf-jChJkcrVP2xPNIU8W25W9yo6Nr_0jP31xJIdjuOxT8GdEn2vo
Ανασκόπηση 2019 (δεύτερο μέρος) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.