Ανασκόπηση 2019

To 2019 ήταν για τον ΠΑΟΚ η χρονιά της μεγάλης δικαίωσης. Αήττητο Πρωτάθλημα, νταμπλ με δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο μέσα στην Αθήνα και τρίτο σερί κι ένα τεράστιο αήττητο σερί. Πάμε να θυμηθούμε μερικές από τις σπουδαίες στιγμές του πρώτου μισού του 2019. Ξεκίνημα στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και πατατράκ. Ήττα 2-1 και πάμε Τρίπολη χωρίς Πρίγιοβιτς. Είχαμε μάθει να ζούμε με τον Σέρβο. Εκεί στο πρώτο ημίχρονο μας σώζει ο Πασχαλάκης και στην επανάληψη μιλάει ο αρχηγός. Το πρώτο από τα καθοριστικά του τέρματα και τελικά επικράτηση με 0-3.

Δεύτερο παιχνίδι σταθμός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με ένα καρμικό τέρμα και συνεργασία Βαρέλα-Μαουρίτσιο. Μένει όμως με 10΄λόγω της απερισκεψίας του Λέο Ζαμπά. Θα κρατήσει για σχεδόν ένα ημίχρονο και λίγο πριν το φινάλε θα ισοφαριστεί από τον Πόνσε. Φεύγει όμως αήττητος.

Κι έρχεται η σειρά του ΟΣΦΠ. Αποφασίζει να αγωνιστεί. Στον πάγκο του έχει μάλιστα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 1-0 με τον Βιεϊρίνια με το καλημέρα. 2-0 ο Μπίσεσβαρ, 3-0 ο Άκπομ και το πάρτυ ξεκινάει. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, τελικά ο ΟΣΦΠ στην εκπνοή έβαλε το γκολ της τιμής.


Συνεχίζουμε με νίκες και το πλέον καθοριστικό πέρασμα είναι από το ΟΑΚΑ. Κι εκεί με το καλημέρα βάζουμε τους όρους μας. 0-1 με Μαουρίσιο, 0-2 με Ζαμπά. Ο Ενρίκε έχασε μεγάλες ευκαιρίες η δουλειά έγινε ...

Και πηγαίνω στο Κύπελλο και την μεγάλη ρεβάνς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Πραγματικά έσπασαν καρδιές. 2-1 ήττα στη Νέα Σμύρνη. 2-1 και στην Τούμπα. 2-2 με το ξεκίνημα της παράτασης και θέλουμε δύο τέρματα. Βρίσκουμε το ένα και στην εκπνοή ο τραυματίας Αντελίνο Βιεϊρίνια από τα 11 βήματα μας λυτρώνει. 4-2 ο ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς ...

Η στάση στα Τέμπη μετά την ισοπαλία με την Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει μαθηματικά το Πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουν όμως πως αυτό θα συμβεί την Κυριακή. Φόρος τιμής σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους για την τρέλα τους.


ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: H μεγάλη ώρα έφτασε. Φιέστα με πεντάρα. Ανατριχίλα. Είμαστε πια Πρωταθλητές και κανείς δεν μπορεί να μας το κλέψει σε κανένα δικαστήριο. Η πόλη πλημμυρίζει. Χιλιάδες κόσμου στον Λευκό Πύργο.

Και το νταμπλ. Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ σε κεκλεισμένων των θυρών τελικό. Τα ΠΑΟΚτσάκια μπουκάρουν και πουλάνε τη δική του τρέλα. 0-1 ασίστ Πέλκας, γκολ Άκπομ. Δεύτερο συνεχόμενο ...
https://paoknextgeneration4.blogspot.com/?m=1
Ανασκόπηση 2019 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 26, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.