Δύσκολες οι συνθήκες, αναγκαίο το «διπλό» Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη Basket League

Μια ματιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αρκεί για να καταλάβουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη σήμερα, κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο όπως ο Ηρακλής και σε μια πολύ δύσκολη έδρα γι’ αυτόν.
Στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από νίκες και αυτό ισχύει και σήμερα, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αναμένεται να αντιμετωπίσει. Μέσα σε αυτές, καλείται να δείξει χαρακτήρα, να βγάλει αντιδράσει μετά τις συνεχόμενες ήττες των τελευταίων αγωνιστικών και ουσιαστικά, να βγάλει το ένστικτο της επιβίωσης.

Ο Σάνον Σόρτερ αποτελεί το νέο πρόσωπο της ομάδας, με το νεοαποκτηθέντα Αμερικανό γκαρντ, να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, ενώ η συμμετοχή του Ζέιν Νόουλς, θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Ο Ηρακλής, από την πλευρά του, προέρχεται από την ήττα στην έδρα του Ήφαιστου Λήμνου μεν, αλλά είναι πιο άνετος βαθμολογικά, δε. Οι γηπεδούχοι, είναι στο 5-7 και στην έδρα τους, έχουν κερδίσει Άρη, Ρέθυμνο και Λαύριο, ενώ έχουν χάσει από Πανιώνιο, ΑΕΚ και Προμηθέα.

Ο Χάνλαν κυρίως (16π. μ.ο.) και ο Σούλερ στη συνέχεια (12,4π.), αποτελούν τους κύριους εκφραστές των επιθετικών αποφάσεων της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, ενέργεια και πόντους, εντός κι εκτός ρακέτας δίνει ο Ντέιβις, ενώ Ζάρα, Τέπιτς και Γκάρετ (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο και αναμένεται να παιξει κανονικά σήμερα), ο ΠΑΟΚ τους ξέρει καλά.

Πουρσανίδης Γ., Τζαφλέρης και Καλδίρης αποτελούν τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:45 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports HD.
https://www.paok24.com/basket-league/143262/dyskoles-oi-synthikes-anagkaio-to-diplo
Δύσκολες οι συνθήκες, αναγκαίο το «διπλό» Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη Basket League Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 28, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.