Γαλλικό δημοσίευμα: «Εξετάζει Λημνιό η Μονακό» Την περίπτωση του διεθνούς εξτρέμ του ΠΑΟΚ εξετάζουν οι Μονεγάσκοι, σύμφωνα με όσα γράφουν στη Γαλλία.

Την καλύτερη σεζόν του από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ πραγματοποιεί ο Δημήτρης Λημνιός, προκαλώντας έτσι το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πριν από περίπου δύο μήνες, σκάουτ βελγικού συλλόγου βρέθηκε στην Τούμπα και παρακολούθησε τον 21χρονο εξτρέμ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ σημερινό (29/12) δημοσίευμα από τη Γαλλία φέρνει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να εξετάζεται από τη Μονακό.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό δημοσίευμα παρουσιάζει μια λίστα από ακραίους μεσοεπιθετικούς που φέρονται να παρακολουθούνται από σκάουτ της Μονακό και, μεταξύ αυτών, αναφέρεται και το όνομα του Δημήτρη Λημνιού.
http://www.metrosport.gr/article/galliko-dimosievma-exetazi-limnio-monako?fbclid=IwAR1BoSzLi6VIqvlpaojAWXGoZs8hwVO6XXQ4YifIYVDJlmtawSIDJLjyfbQ
Γαλλικό δημοσίευμα: «Εξετάζει Λημνιό η Μονακό» Την περίπτωση του διεθνούς εξτρέμ του ΠΑΟΚ εξετάζουν οι Μονεγάσκοι, σύμφωνα με όσα γράφουν στη Γαλλία. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.