Ασκήσεις ματαιοπονίας από τον Ολυμπιακό Συντάκτης: Σάκης Γκίνας

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία και φορμαρισμένος. Σαφέστατα και δεν τον συμφέρει μία διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της αποχής των διαιτητών.
Η διακοπή ευνοεί ξεκάθαρα τον Ολυμπιακό, αφού με βάση τον ΚΑΠ, εάν υπάρξει αναβολή του πρωταθλήματος για οποιαδήποτε λόγο, το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά από τις αναβληθείσες αγωνιστικές με ανάλογη χρονική μετάθεση των υπολοίπων.
Δηλαδή, εάν αναβληθεί, έστω και μία αγωνιστική το πρωτάθλημα, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα δεν θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου, ανάμεσα στα δύο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ (20 και 27 Φεβρουαρίου) και έτσι η ομάδα του Πειραιά θα διευκολυνθεί αγωνιστικά.
Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός “σέρνεται”. Έχασε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και είναι ευκολονόητο ότι επιδιώκει την μη συνέχιση του πρωταθλήματος με την ελπίδα πως μία παρατεταμένη απραξία θα βγάλει εκτός ρυθμού τον ΠΑΟΚ και αντίθετα θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα του Πειραιά να βρει τα “πατήματά της”.
Στοχεύει και ελπίζει επίσης ο Ολυμπιακός σε “καρατόμηση” του Μέλο Περέιρα από την ΚΕΔ και του Βαγγέλη Γραμμένου από την ΕΠΟ.
Ουδείς βέβαια μπορεί να καταλάβει με ποιον περίεργο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό, αφού ο Περέιρα είναι διορισμένος από την ΦΙΦΑ και ο Γραμμένος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΠΟ με θητεία που λήγει τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Μάλλον, η διοίκηση του Ολυμπιακού επιδίδεται σε ασκήσεις ματαιοπονίας. Δεν εξηγείται διαφορετικά…
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/askiseis-mataioponias-apo-ton-olumpiako/?fbclid=IwAR0ONcJQFpCY1tTbcKsqHD_pcvG65mP0YlnSdZdOL5P37fPs7NSLRUqgcBI
Ασκήσεις ματαιοπονίας από τον Ολυμπιακό Συντάκτης: Σάκης Γκίνας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.