ΠΑΟΚ: Θέλει να αλλάξει τη «μισή» ομάδα Οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ αξιολογούν τις πρώτες προτάσεις που τους έγιναν, αλλά δεν θα αργήσουν να πάρουν και τις αποφάσεις τους

Η εντολή που δόθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη σε άμεσο συνεργάτη του και μεταφέρθηκε προς την ΚΑΕ, περνάει άμεσα στο στάδιο της εφαρμογής της. Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ να αλλάξει όχι έναν ή δύο αλλά τρεις παίκτες!

Όλα έγιναν τις τελευταίες ώρες όταν άμεσος συνεργάτης του κ.Σαββίδη επικοινώνησε με άνθρωπο κοντά στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτός μετέφερε την εντολή για άμεση και ποιοτική ενίσχυση.

Αμέσως οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος επικοινώνησαν με όλους τους ατζέντηδες λέγοντας: “Θέλουμε παίκτες στο “1”, στο “3” και στο “5” με απεριόριστο μπάτζετ”.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Στον ΠΑΟΚ προτίθενται, κάνοντας προφανώς πράξη την εντολή Σαββίδη, να δώσουν συμβόλαια ακόμη και 15 χιλιάδων δολαρίων μηνιαίως, για να φέρουν παίκτες που όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσουν τον Τζεκουάν Λιούις -πιο πολύ καταστρέφει παρά φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας- τον Αντουέιν Ουίγκινς -φιλότιμος, με κάποια καλά στοιχεία αλλά όχι το “3άρι” που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ- και ενδεχομένως τον Ζέιν Νόουλς με την προϋπόθεση ότι η αγορά θα προσφέρει μία τέτοια επιλογή.

Ζητούμενο είναι τουλάχιστον ένας από αυτούς να “κλείσει” και να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Άρη.

Προς το παρόν οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος αξιολογούν τις πρώτες προτάσεις που τους έγιναν αλλά δεν θα αργήσουν να πάρουν τις αποφάσεις τους ώστε να “τρέξουν” οι διαδικασίες.
http://www.metrosport.gr/article/theli-na-allaxi-ti-misi-omada?fbclid=IwAR0F7LJs55za1HEiprrhkQrsfRZ8Raj1phC1Krer5PyPwXfnJ2hjhBlE8z0
ΠΑΟΚ: Θέλει να αλλάξει τη «μισή» ομάδα Οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ αξιολογούν τις πρώτες προτάσεις που τους έγιναν, αλλά δεν θα αργήσουν να πάρουν και τις αποφάσεις τους Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 30, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.