Ο Ιβάν σώζει το μπάσκετ! Στην πιο δύσκολη στιγμή για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης φωνάζει και πάλι "παρών"!

Η κατάσταση στον μπασκετικό ΠΑΟΚ ήταν δεδομένα δύσκολη από το ξεκίνημα της σεζόν.
Ρεπορτάζ: Νίκος Μοσχοβίτης

Οι οικονομικές συνθήκες, σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στην Basket League, έχουν δυσκολέψει επικίνδυνα τα πράγματα και με τον ΠΑΟΚ να φιγουράρει στην τελευταία θέση της γενικής κατάταξης, οι σκέψεις για το μέλλον μόνο αισιόδοξες δεν ήταν.

Ωστόσο, για μία ακόμη φορά, ο Ιβάν Σαββίδης φωνάζει "παρών"! Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, βλέποντας την ομάδα να εκπέμπει SOS, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μην αφήσουν την ομάδα μπάσκετ στην τύχη της, αλλά να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να φύγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ο "πονοκέφαλος" του υποβιβασμού.

Κάτι που σημαίνει, πως ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε τροχιά ενίσχυσης και θα μπορέσει να γεμίσει το ρόστερ του με παίκτες που δεδομένα μπορούν να προσφέρουν πολλά, με φόντο την αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο.

Ο "Δικέφαλος" έχει μπροστά του το ντέρμπι στο Παλατάκι, υποδεχόμενος την επόμενη Κυριακή τον Άρη, σε ένα ακόμη παιχνίδι-τελικό, όπου προφανώς θα πρέπει να δώσει βροντερό παρών και ο κόσμος.

"Η κεφαλή της οικογένειας" (pics)

Το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για τον Ιβάν, που στέκεται στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε την απόφαση του Ιβάν, ο Γιώργος Σαββίδης...
Πριν από λίγα λεπτά,διαβάσατε μέσα από το PAOK24 για την κινητοποίηση από πλευράς Ιβάν Σαββίδη, για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, που εκπέμπει... SOS.

Η χθεσινή ήττα, δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα και με το μέλλον για την ομάδα μπάσκετ να είναι κάτι περισσότερο από δύσκολη, ο Ιβάν Σαββίδης φωνάζει "παρών" και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενίσχυσης, προκειμένου να βγει άμεσα η ομάδα από αυτό το μονοπάτι.

"Η κεφαλή της οικογένειας", ανέφερε σε σχετικό ποστάρισμα ο Γιώργος Σαββίδης από τη δική του μεριά...

https://www.paok24.com/savvidis/143312/i-kefali-tis-oikogeneias-pics
Ο Ιβάν σώζει το μπάσκετ! Στην πιο δύσκολη στιγμή για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης φωνάζει και πάλι "παρών"! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.