Νέες προτάσεις για τον Γιαννούλη

Προτάσεις που αφορούν τον Δημήτρη Γιαννούλη φτάνουν τις τελευταίες ημέρες στην Τούμπα, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μόλις χθες στο φως της δημοσιότητα βγήκε η πρόταση ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να έχει καταθέσει η Ρεν για τον διεθνή άσο του ΠΑΟΚ, ποσό αρκετά μικρότερο από τα 10 εκατομμύρια που υπάρχουν στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στον Δικέφαλο υπάρχουν άλλες δύο προσφορές, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ομάδες που τις έχουν καταθέσει. Η μια εξ αυτών βρίσκεται στα οκτώ εκατομμύρια, ενώ η άλλη είναι ελαφρά μεγαλύτερη. Για αυτές είναι ενήμερος και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Να σημειωθεί πάντως ο Δημήτρης Γιαννούλης, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους», καθώς έχει επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και την προσπάθεια που γίνεται για να διατηρήσει τα σκήπτρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/nees-protaseis-gia-ton-giannouli/?fbclid=IwAR0kf0ZAabatEuFy-W1Xgg4ia0GPsHnQKoGSnH-Gpol5KEmpgzXCJrLPglc
Νέες προτάσεις για τον Γιαννούλη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 27, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.