Σώζει το μπάσκετ ο Ιβάν Σαββίδης! (pic)

Επιβεβαίωση από τον Γιώργο μέσω instagram!
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε… δεινή βαθμολογική θέση, αφού βρίσκεται στον… πάτο του πρωταθλήματος μπάσκετ και ο Ιβάν Σαββίδης, φαίνεται πως δεν θα αφήσει στην «σκοτεινή» μοίρα του το τμήμα.
Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να δώσει νέα οικονομική ενίσχυση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να βγει στην αγορά για παίκτες, που θα την βοηθήσουν να σώσει την κατηγορία.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της Basket League, ισοβαθμώντας με τον Άρη, σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για το ελληνικό μπάσκετ. Οι δύο ομάδες που στο παρελθόν έκαναν όλη την Ελλάδα να βλέπει την «πορτοκαλί θεά» έχουν ρεκόρ 3-10 στο φινάλε του Α’ Γύρου και γνωρίζουν πως τους περιμένει ένας Γολγοθάς, ώστε να σωθεί η κατηγορία.
Την ώρα, λοιπόν, που ο Δικέφαλος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει να δώσει το… φιλί της ζωής στην ομάδα μπάσκετ, παρότι δεν έχει καμία εμπλοκή μετοχική και ιδιοκτησιακά.
Αρχής γενομένης από σήμερα (29/12), ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα και βγαίνει στην αγορά για εύρεση παικτών που θα κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσει σε αλλαγές ξένων και προσθήκες παικτών, που θα την ανεβάσουν επίπεδο και θα την ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του ταμπλό.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά την οικονομική βοήθεια του Σαββίδη ο ΠΑΟΚ δεν θα βγει στην αγορά με τις δυνατότητες που υπήρχαν μέχρι πριν από λίγες μέρες, δηλαδή κοιτάζοντας παίκτες αμφιβόλου ποιότητας.
Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακάτω:
Σώζει το μπάσκετ ο Ιβάν Σαββίδης! (pic) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.