Ο τραυματισμός του Πέλκα, ανοίγει τον δρόμο γι αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ!

«Θέμα» προκύπτει με την συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης και ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να μην τον χρησιμοποιήσει προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.
Ο Πέλκας κατά την διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και πήγε αμέσως για θεραπεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ίδιο λόγο ζήτησε να αντικατασταθεί στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο Φερέιρα – όπως και στην περίπτωση Βιεϊρίνια που προπονήθηκε κανονικά χθες – δεν πρόκειται να πάρει το παραμικρό ρίσκο και αν δεν προπονηθεί κανονικά σήμερα, δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα με τον Πέλκα, έχοντας έτοιμη την επιλογή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για τον ρόλο του επιτελικού μέσου.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο Λάζαρος Λάμπρου θα παίξει στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός θα συνεχίσει στα δεξιά.
https://www.sfina.gr/podosfairo/o-traumatismos-tou-pelka-anoigei-ton-dromo-gi-auton-ton-paikti-tou-paok/?fbclid=IwAR103pNLZLA2cvZkzl9K2YgNRzfV7RO7EDvLcP61_G3i0cNSpkXL6eLSjJs
Ο τραυματισμός του Πέλκα, ανοίγει τον δρόμο γι αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 19, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.