Στα σχοινιά ο Μαρινάκης λόγω Τζήλου!

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα στον ισχυρό άνδρα του ΟΣΦΠ για απειλή, εκβίαση και αρπαγή δημοσιογράφου!
Ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης αποσυσχέτισε τη μία από τις δύο δικογραφίες για την υπόθεση Hilton, που αφορά στην απειλή και στην εκβίαση (του υπογράφοντος) δημοσιογράφου.
Πέρα δηλαδή από τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν στους Βαγγέλη Μαρινάκη (για ηθική αυτουργία) και Αντώνη Πίκουλα (για συνέργεια), αλλά και σε πέντε άντρες της επίσημης προσωπικής «φρουράς» του, οι οποίοι έδρασαν ως μπράβοι, κάνοντας χρήση βίας σε βάρος δημοσιογράφου, διότι δημοσίευσε το περιεχόμενο του πορίσματος της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα για το ναρκόπλοιο «Noor1», διατάχθηκε και κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για το κακούργημα της εκβίασης και το αδίκημα της απειλής.
Αντίγραφο του ογκωδέστατου φακέλου της γνωστής πλέον ως υπόθεση «Hilton» έχει ήδη διαβιβαστεί σε ανακριτή του Πταισματοδικείου Αθηνών.
Μάλιστα, ο ανακριτής θα κληθεί να εξετάσει αν υπήρξε και το κακούργημα της αρπαγής, ενώ θα ζητηθεί τόσο από τον ίδιο -όσο και από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου- ο συσχετισμός της εν λόγω υπόθεσης με τη δικογραφία τής απόπειρας ανθρωποκτονίας του διαιτητή Τζήλου.
Να θυμίσουμε ότι μεταξύ των δύο αυτών πολύ σοβαρών υποθέσεων υπάρχει τουλάχιστον ένας κατηγορούμενος δράστης, ο οποίος είναι μέλος της επίσημης συνοδείας του υπόδικου εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Παράλληλα, στη δικογραφία της απόπειρας δολοφονίας Τζήλου φέρεται να έχει σοβαρή εμπλοκή το όνομα ενός ακόμη κατηγορούμενου δράστη των δικογραφιών «Hilton», ο οποίος επίσης είναι βασικό μέλος – στέλεχος της επίσημης «φρουράς» του υπόδικου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Και την ίδια ώρα, υπάρχουν αριθμοί τηλεφώνων που ανήκουν στη ναυτιλιακή εταιρεία Capital (επί της οδού Ιάσωνος 3 στον Πειραιά) και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου ιδιοκτήτης τους είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και άλλα κινητά τηλέφωνα στενότατων συνεργατών του, τα οποία έχουν εμπλακεί τόσο στη δικογραφία Τζήλου όσο και στις δικογραφίες για το «Hilton».
Εν πολλοίς, ο υπόδικος εφοπλιστής, μιντιάρχης και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ο διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, πρώην εκδότης-δημοσιογράφος και πλέον στενός συνεργάτης και συνεργός του Μαρινάκη και των μπράβων στην υπόθεση Hilton, Αντώνης Πίκουλας, καθώς και οι μπράβοι-δράστες στα αδικήματα αρπαγής, απειλής, εκβίασης, χρήση βίας (κατά δημοσιογράφου) και απόπειρας δολοφονίας (του διαιτητή Θανάση Τζήλου), δεν έχουν μπροστά τους μόνο τη δικάσιμο της 23ης Σεπτεμβρίου 2020 στο πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Άμεσα πλέον αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να κατηγορηθούν για 2-4 κακουργήματα, πολλαπλά πλημμελήματα, αλλά και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που δρα κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.
Πηγή: piperata.gr
https://inpaok.com/646386/sta-schinia-o-marinakis-logo-tzilou-ke-ochi-mono/?fbclid=IwAR3rSQD7nyqhXaW79sXnH0LsaxWPpql1nS_bXV9hn4Vxs4omyusMsWJj5Dg
Στα σχοινιά ο Μαρινάκης λόγω Τζήλου! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.