Οι διάλογοι και τα γεγονότα που εξέθεσαν την προπαγάνδα του λιμανιού

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
Μόλις χθες έγινε γνωστή η ήττα του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ ενώ  σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα πως η πολύκροτη υπόθεση της «Συμμορίας» του ποδοσφαίρου με κατηγορούμενους 15 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα οδηγηθεί σε ακροαματική διαδικασία με ορατό τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και την προσπάθεια καθυστέρησης της εκδίκασης στο CAS, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν να πάει η υπόθεση για αργότερα, προτείνοντας τον Αύγουστο, δείχνοντας στην πράξη πως δεν τους ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια, αλλά να υπάρχει απόφαση χωρίς αντίκρισμα. Το Ανώτατο Δικαστήριο εμφανίστηκε κατηγορηματικά εναντίον των αιτημάτων του Ολυμπιακού, δείχνοντας υποψιασμένο για τις προθέσεις του.
Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε στη σημερινή έκτακτη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, που προκλήθηκε υποκριτικά από τον ίδιο τον Ολυμπιακό, όπως επισήμανε ο Μάκης Γκαγκάτσης δεδομένου πως υπάρχει για αύριο (19/6) προγραμματισμένη συνεδρίαση. Ενδεικτικό του τοπίου που διαμορφώθηκε ήταν οι... μετρημένες αναρτήσεις από «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ που αναμασούσαν όσα έλεγαν και τις προηγούμενες ημέρες πως δήθεν ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έλεγαν στα γραφεία της Μ.Ασίας επί του θέματος, τονίζοντας: «Πώς γίνεται τώρα, να συμφώνησαν όλοι με τις προϋποθέσεις που έθεσε ο ΠΑΟΚ για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ενώ ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε κόσμο όπως διέδιδαν, ούτε το πρακτορείο ειδήσεων του κυρ Σάββα δύναται να ερμηνεύσει...».
Στοχευμένη ερυθρόλευκη τακτική για να παίξουν με κόσμο στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
Στον απόηχο της συνεδρίασης και βάσει των όσων προηγήθηκαν, γίνεται σαφές πως τα όσα ακούστηκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού αποδεικνύουν πως ο μοναδικός σκοπός τους είναι να παίξουν τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στο Δικέφαλο με κόσμο.
Και γι΄αυτό οι Πειραιώτες, πατώντας πάνω σε μια καλοπροαίρετη πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη, η οποία είχε πέσει στο τραπέζι την ημέρα που η Λίγκα αποφάσιζε να ζητήσει έγκριση για έναρξη ατομικών προπονήσεων. Με σημαντική υποσημείωση πως η εν λόγω πρόταση έπεσε στο τραπέζι στα μέσα του Μάη. Με τις δύο πρώτες αγωνιστικές να έχουν ήδη διεξαχθεί και να πλησιάζουμε τέλη Ιουνίου, θέλησαν να ταυτίσουν τα δεδομένα των δύο περιόδων που πρακτικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
Από την πλευρά του, ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν απόλυτα υποψιασμένος για το σκηνικό που θα έβρισκε μπροστά του, μη αφήνοντας αναπάντητες τις ατάκες του εκπροσώπου των Πειραιωτών, Τάκη Αγραφιώτη. «Την επόμενη εβδομάδα και αφού γίνει ο ημιτελικός, ούτε που θα ασχοληθούν με την επιστροφή φιλάθλων στα playoffs», είπε απευθυνόμενος στον Ηλία Πουρσανίδη, φωτογραφίζοντας το προσχηματικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.
Από τη συνεδρίαση δεν έλειψε και το όνομα του Λευτέρη Αυγενάκη στη στιχομυθία Γκαγκάτση - Αγραφιώτη, με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνει την πάγια θέση των «ασπρόμαυρων» για τον Υφυπουργό Αθλητισμού πως λειτουργεί ως εντολοδόχος των Πειραιωτών, τονίζοντας προς τον κ.Αγραφιώτη: «Αφού κάθε αίτημα σας, σας το ικανοποιεί ο υπουργός σας».
Εκείνο που προκάλεσε πάντως μεγάλη εντύπωση ήταν το αξιοπερίεργο αίτημα του εκπροσώπου του Ολυμπιακού να αποφασίσει η Λίγκα και για το Κύπελλο που αποτελεί διοργάνωση της ΕΠΟ, με τον Μάκη Γκαγκάτση να αναρωτιέται: «Μήπως να αποφασίσει η Λίγκα, για το Γουλβς - Ολυμπιακός;»
Μάλιστα, μπρος στην εμμονή του Αγραφιώτη, το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε σε μια αποστροφή του λόγου του: «Συμφωνούμε να γίνουν με κόσμο και οι Ολυμπιακοί του 2021 στο Τόκιο...».
https://www.sdna.gr/podosfairo/732113_oi-dialogoi-kai-ta-gegonota-poy-exethesan-tin-propaganda-toy-limanioy
Οι διάλογοι και τα γεγονότα που εξέθεσαν την προπαγάνδα του λιμανιού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.