Η εγχείριση μπορεί να πέτυχε, ο "τραυματίας" όμως, θα επιστρέψει στο γήπεδο;

Ειλικρινά, υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος που πιστεύει, ότι πραγματικά ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές για τους αγώνες του κυπέλλου;
} Σίγουρα ΟΧΙ, και αυτό είναι ένα τέχνασμα του Ολυμπιακού να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, και να παίξει τον περίεργο ρόλο του έναντι της ΚΕΔ.


} Πώς είναι δυνατόν να δείχνει ο Ολυμπιακός μια τέτοια ... ευαισθησία, όταν οι Έλληνες διαιτητές τον έχουν χαρίσει πολλά πρωταθλήματα, και όταν ακόμη και στο προχθεσινό παιγνίδι με το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, άρπαξε το αμφισβητούμενο πέναλτι;


} Ο Ολυμπιακός και το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης κατέθεσαν αίτημα, να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα, για τους αγώνες του κυπέλλου.

} Την ίδια στιγμή ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Μαυρωτάς δηλώνει, ότι δεν χάθηκε ο κόσμος να γίνουν τα πλέι οφ χωρίς κόσμο…

} Ο Μίσιτς χειρουργήθηκε, η εγχείρηση... πέτυχε, αλλά η επιστροφή του Κροάτη στην αγωνιστική δράση, θα καθυστερήσει .
} Αυτό ο καθένας μπορεί να το εκτιμήσει ανάλογα, ωστόσο εμείς ευχόμαστε ο παίκτης να επιστρέψει στο γήπεδο υγιής, γιατί τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

} Κάποιοι άσχετοι δημοσιογράφοι, συνεχίζουν να παραπληροφορούν τον κόσμο, και δεν γνωρίζουμε αν αυτό γίνεται από άγνοια γιατί δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο, η αν παίζουν το παιγνίδι του Φερέιρα.
} Η ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, οδήγησε ορισμένους δημοσιογράφους της πλάκας στο συμπέρασμα, ότι ο ΠΑΟΚ με τους Εσίτ και Ελ Καντουρί, βρήκε τους παίκτες που έψαχνε για τη μεσαία γραμμή.
} Σχετικά με τον πρώτο, λογικό ήταν ότι σε κάποιο παιγνίδι απέναντι σε μια ομάδα όχι και τόσο ανταγωνιστική, θα έκανε μια καλή η υποφερτή αν θέλετε παρουσία.
} Για τον δεύτερο όμως, δεν μπορεί να μην έχουν καταλάβει, ότι ο Ελ Καντουρί  δεν μπορεί να σηκώσει το βέρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, γιατί ακόμη και στο συγκεκριμένο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό που όλοι λίγο πολύ ανέβασαν την απόδοσή τους, αυτός ήταν παραφωνία μέσα στο γήπεδο.

} Είχε ελάχιστα τρεξίματα, σε ένα ακόμη παιγνίδι απέφυγε να βάλει δυνατά τα πόδια στη διεκδίκηση της μπάλας , και δεν πέρασε ούτε μία κάθετη πάσα στους επιθετικούς παίκτες της ομάδας.
} Αν θέλουν να στηρίξουν τον Πορτογάλο που επιμένει να χρησιμοποιεί τον Ελ Καντουρί, καλά θα κάνουν να επιλέξουν κάποιον άλλο τρόπο.
} Και για να μη γελιόμαστε, ο Ελ Καντουρί δεν μπορεί να παίξει σε καμιά θέση στην ομάδα, γιατί υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι πρέπει να τον δοκιμάσει ο Φερέιρα στην επίθεση, και ειδικότερα στο αριστερό άκρο.

} Πώς θα μπορέσει όμως ο Ελ Καντουρί να σταθεί σε αυτή τη θέση, όταν είναι ιδιαίτερα αργός, και όταν οι σέντρες του πάνε όλες στο... γάμο του Καραγκιόζη;
} Η καλύτερη θέση που ταιριάζει στον Ελ Καντουρί είναι αυτή της Κερκίδας, και θα τον είχε στείλει ο Πορτογάλος να δεν βιαζόταν να κάνει τη μαλακία να δηλώσει, ότι δεν έχει προπονήσει καλύτερο παίκτη.
} Επιμένει ο Φερέιρα στην απόκτηση του Μπενσά και πολύ καλά κάνει αφού γνωρίζει τον παίκτη, που μπορεί να γίνει ηγέτης της ομάδας.
} Δεν πιστεύουμε ότι ο Πορτογάλος θα πέσει τόσο πολύ έξω, όπως έπεσε και με τον Ελ Καντουρί, γιατί αν διαπράξει για δεύτερη φορά ένα τόσο σοβαρό λάθος, τότε δεν μένει παρά να του δείξει ο Ιβάν Σαββίδης την πόρτα της εξόδου.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, πρώτος στη λίστα του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης βρίσκεται ο Αυγενάκης, και ακολουθούν οι Βρούτσης, Θεοχάρης και άλλοι.
} Σε ότι αφορά την είσοδο στην Κυβέρνηση, πολύ καλή σειρά έχουν οι Όλγα Κεφαλογιάννη για να πάρει τη θέση του Θεοχάρη, και ο άνδρας της Μάρας Ζαχαρέας Ρουσόπουλος που διεκδικεί συμμετοχή στο Κυβερνητικό σχήμα.
} Σχετικά με τον πρώτο, ο Λευτέρης το έφαγε το κεφάλι του, γιατί δεν ταυτίστηκε μόνο με τις θέσεις του Μαρινάκη, αλλά έγινε και κολαούζος του Ολυμπιακού, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Πρωθυπουργό.
} Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αξιοποιήσει τον Αυγενάκη σε κάποια άλλη θέση, μακριά όμως από τον αθλητισμό, γιατί τα έχει κάνει μαντάρα.
} Κατάφερε ο Λευτέρης με τις ανόητες αποφάσεις του, να στρέψει εναντίο του και εναντίον της Κυβέρνησης, όλων των άλλων φιλάθλων των ομάδων, εκτός από τους επιστήμονες του Λιμανιού.

} Φίλε μου, τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ τον εκτιμούμε απεριόριστα και έχουμε επανειλημμένα δικαιολογήσουμε τη θέση μας με στοιχεία.
} Δεν μπορούμε όμως να μην εκφράσουμε την αρνητική μας θέση για την λανθασμένη απόφαση του ΕΣΑΚΕ, να αυξήσει την εγγυητική επιστολή από 60.000 σε 200.000 ευρώ, και να υποχρεώσει στους Προέδρους των ΚΑΕ, να δημιουργήσουν ομάδες που το ελάχιστο μπάτζετ θα είναι τουλάχιστον 800.000 ευρώ.
} Όταν ο ΕΣΑΚΕ πήρε αυτή τη λανθασμένη επαναλαμβάνουμε απόφαση, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι επενδυτές για το μπάσκετ δύσκολα θα βρεθούν, ειδικότερα μετά την κρίση του κορονοιού.
} Όταν οι επιχειρήσεις απολύουν προσωπικό, και όταν οι επιχειρηματίες σηκώνουν λευκή σημαία, ποιος πιστεύει ο ΕΣΑΚΕ ότι μπορεί να εμπλακεί με τις ΚΑΕ;
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=18957
Η εγχείριση μπορεί να πέτυχε, ο "τραυματίας" όμως, θα επιστρέψει στο γήπεδο; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.