Οι αποτυχίες του Ολυμπιακού και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ

Δεν αφορά τόσο το πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, όσο το γεγονός ότι έχει την υποστήριξη του Ολυμπιακού και του υπουργού του, που ακούει στο όνομα Λευτέρης Αυγενάκης.
Οι ομάδες του συνεταιρισμού έχουν γυρίσει καιρό τώρα, την πλάτη στους ερυθρόλευκους για μια σειρά από λόγους που δεν χρειάζεται να τους απαριθμήσω. Οι ομάδες θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για το ποδόσφαιρο και όχι επιστροφή στις παλιές κακές μέρες που απαξίωσαν το προϊόν και έδιωξαν τον κόσμο από τα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται αναγέννηση και όχι επιστροφή στο παρελθόν που κόστισε ακριβά σε όλα τα επίπεδα.
Τα επικοινωνιακά τρικ που χρησιμοποιούνται για αναβολή των εκλογών στη Λίγκα καθώς και οι παρασκηνιακές κινήσεις με μοχλό το συνδρομητικό κανάλι, δεν πρόκειται να αλλάξουν την βούληση των ιδιοκτητών των ομάδων. Αυτό τουλάχιστον καταγράφει το ρεπορτάζ, μεσημέρι Πέμπτης.
Η δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού, αφορά την απόφαση του CAS να εκδικάσει την υπόθεση του ΠΑΟΚ στις 6 Ιουλίου. Οι ερυθρόλευκοι επιχείρησαν να ορισθεί η εκδίκαση του Αύγουστο, με το πρόσχημα ότι η ΕΠΟ θα δηλώσει τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι τις 3 Αυγούστου ανεξάρτητα από το πότε θα ολοκληρωθούν οι εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι, έφαγαν… πόρτα από το CAS. Έτσι για την ιστορία, καταγράφω τα γεγονότα.
Το πρόβλημα υγείας του Μίσιτς (περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος στις υποχρεώσεις του εύχομαι) και η αναγκαστική απουσία του από τα υπόλοιπα παιχνίδια της φετινής περιόδου, αποτελεί ένα σοβαρό χτύπημα για τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης δεν ήταν απλά ένα γρανάζι στην ασπρόμαυρη μηχανή, ήταν ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία που είχε στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.
Με δεδομένη και την απουσία του τραυματία Αουγκούστο και το γεγονός ότι ο Βέρνμπλουμ δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα, το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή δεν είναι απλά έντονο, είναι ανυπόφορο και κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να υποστηρίξει ότι η ομάδα θα καταφέρει να βρει λύσεις.
Η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναικό, είχε νότα αισιοδοξίας παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε. Θεωρώ πως το κίνητρο της πρόκρισης στον τελικό για την διεκδίκηση του τροπαίου και φυσικά η κατάκτηση της 2ης θέση που οδηγεί στην προκριματική φάση του Champions League καθώς επίσης και το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη περί… κρίσεων (για τις αποφάσεις που θα ληφθούν και θα έχουν σχέση με νέα σεζόν), να οπλίσει με δύναμη τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις.
Όπως έγραψα και πριν από λίγες ημέρες, ο Δικέφαλος διαθέτει το απαραίτητο ρόστερ για να κοντράρει με επιτυχία την φιλότιμη προσπάθεια της ΑΕΚ, στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι δυο ομάδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης.
Παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα δώσει άλλη μια μάχη. Αναφέρομαι στη μάχη που θα δοθεί στο δικαστικό μέτωπο. Η επιστροφή των 7 βαθμών που αφαίρεσε η «επιτροπή οπερέτα» του Αυγενάκη, μα κυρίως το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης, αναγκαστικά αποτελεί προτεραιότητα για τους επιτελείς της ΠΑΕ.
https://www.sdna.gr/podosfairo/731989_oi-apotyhies-toy-olympiakoy-kai-i-prospatheia-toy-paok?fbclid=IwAR3QG8GmcAZNwNMrGvK9JiGFqs0hACG0WybjDJbEq3h9fkxLkk5qfKXN7qo
Οι αποτυχίες του Ολυμπιακού και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.