Η τελευταία ευκαιρία του Αμρ Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα είναι ένας πανέξυπνος και οξυδερκείς ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο και τεχνική κατάρτιση. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Η επιπολαιότητα του σε συνδυασμό με την ανωριμότητα του όμως παρουσιάζουν μια διαφορετική πραγματικότητα, που πολλές φορές τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους είναι αυτή που πολλές φορές τον κάνουν να φέρεται πιο πολύ σαν να είναι οπαδός πάρα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Φυσικά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος και ξέρει ότι αυτή την φορά δεν θα είναι πολύ ελαστικοί μαζί του οι άνθρωποι της ομάδας. 

Ο δανεισμός στην Λάρισα φέρεται να του έβαλε μυαλό, αλλά και να τον εξέλιξε σαν ποδοσφαιριστή μίας και είχε τον ρόλο του ηγέτη μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να κάνει μια εκπληκτική χρονιά. Βέβαια, παρόμοιο παράδειγμα ήταν και η σαιζόν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, αλλά και όλο το χρονικό διάστημα στον Παναιτωλικό. 

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα σε όλο αυτό; Μήπως κάπου σε όλο αυτό ευθύνεται και ο οργανισμός ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Μήπως πλέον πρέπει να δοθεί ένας αναβαθμισμένος ρόλος στον Αμρ Ουάρντα; Αυτές είναι μερικές και από τις κύριες σκέψεις του Άμπελ Φερέιρα για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό της ομάδας με αποτέλεσμα ο Άμπελ να αναμένεται να του δώσει αρκετές ευκαιρίες στην προετοιμασία . 
Η τελευταία ευκαιρία του Αμρ Ουάρντα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 02, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.