Από το...ΠΑΟΚ TV κατέληξε στη Νόβα!

Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ο Ιβάν Σαββίδης σιγά-σιγά αλλά σταθερά ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση νέων παικτών, αλλά συγχρόνως φροντίζει να περιορίσει το μπάτζετ της ομάδας, γιατί τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι ήθελαν οι μάνατζερ.

} Η τελευταία ακριβή μεταγραφή, το τελευταίο ακριβό συμβόλαιο που δέχθηκε να υπογράψει ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτό του Εσίτι, και ήταν η αιτία που τον οδήγησε να αλλάξει φιλοσοφία.
} Οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν, κανένας δεν στοίχησε πάνω από 500.000 ευρώ, και δείχνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που ακολούθησε μέχρι τώρα.

} Σε μια ακόμη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ προχώρησε αθόρυβα στην απόκτηση του Ελβετού Σαίντι Γιάγκο, για να καλύψει το δεξί αμυντικό άκρο της ομάδας, αφού ο Μάτος κατά πάσα πιθανότητα έχει τελειώσει, και αφού ο Ροντρίγκο είναι τραυματίας.
} Άτυχος ο Λημνιός, γιατί ενώ είχε συμφωνήσει και ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Κολωνία, διαγνώσθηκε να είναι θετικός στο Covid 19.
} Βέβαια,  η Γερμανική ομάδα δεν κάνει πίσω, δεν την αλλάζει τα σχέδιά της ο Κορονοιός, και εκτός κάποιου άλλου συγκλονιστικού απροόπτου ο Λημνιός αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ.

} Το συμφέρον, το χρήμα ... ενώνει τους επιχειρηματίες-παράγοντες, και μπορεί πέρσι ο Ιβάν Σαββίδης να δημιούργησε το ΠΑΟΚ T.V, φέτος όμως δέχθηκε την γενναία πρόταση της NOVA, και υπέγραψε συμβόλαιο μαζί της .
} Πως όμως να μη δεχθεί την πρόταση της NOVA ο Ιβάν Σαββίδης, όταν αυτή ξεπερνά τα επτά εκατομμύρια ευρώ;

} Ο Γιώργος Κούδας επιμένει και συνεχίζει να δηλώνει, ότι ο Βιερίνια πρέπει να μείνει στο ΠΑΟΚ, αγνοώντας τι συζήτησε με τον παίκτη ο Ιβάν Σαββίδης.
} Το ερώτημα είναι, αν τις δηλώσεις αυτές ο Γιώργος Κούδας τις κάνει ως ειδικός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, ή σαν απλός φίλαθλος.


} Γιατί αν τις κάνει σαν ειδικός σύμβουλος του Προέδρου, τότε τα πράγματα εμπλέκονται και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

} Εκτός, και αν η θέση του ειδικού συμβούλου έπαψε να ισχύει, ξεθώριασε γιατί ποτέ δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Κούδας να λειτουργεί ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις.

} Τιν να τον κάνει όμως ο Ιβάν Σαββίδης τον Μέγα Αλέξανδρο, αφού έχει κοντά του τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο, τον έναν και μοναδικό... Πουρλιοτόπουλο;
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=19525
Από το...ΠΑΟΚ TV κατέληξε στη Νόβα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 09, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.