Ηττήθηκε από τον κακό του εαυτό… Ανεπίδεκτος μάθησης ο ΠΑΟΚ! Πλήρωσε ακριβά ξανά μανά τα απαράδεκτα προσωπικά λάθη. Κουλιεράκης, Μπάμπα και Τάισον έκαναν τα αδύνατα, δυνατά για να κάνουν εύκολη τη ζωή του Ολυμπιακού και δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟΚ. Ακόμη και στην περίπτωση του πέναλτι… Μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι, ο σκόρερ Κίνι ξεκίνησε από την πλάτη του Κουλιεράκη. Κι έφθασε νωρίτερα στην μπάλα για το 1-0…


 Και πριν το 1-0 η ίδια πλευρά ήταν …Κερκόπορτα! Δίχως τούτο να σημαίνει πως στις άλλες πλευρές ήταν εύρυθμη η λειτουργία του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να είναι. Αιτία; Ο κακός του εαυτός. Με αποκλειστική ευθύνη των παικτών κι ουχί, στην προκειμένη περίπτωση, του προπονητή για την απόδοση τους. Ο προπονητής δεν είναι όμως, άμοιρος ευθυνών. Η τακτική του δεν βοήθησε την ομάδα του. Κι είναι άξιον απορίας πως και γιατί οι παίκτ6ες του ΠΑΟΚ κλωτσούν κι αναποδογυρίζουν την καρδάρα με τον ιδρώτα τους!

ADVERTISEMENT

Πέρα από τον κακό εαυτό του ΠΑΟΚ βέβαια, για την ήττα φέρει τεράστια ευθύνη η διαιτησία. Ήταν οφθαλμοφανές το φάουλ σε βάρος του Σάστρε αλλά για την διαιτησία δεν υπήρξε. Απαράδεκτη απόφαση σε βάρος του ΠΑΟΚ. Φρέναρε ουσιαστικά, την οποιαδήποτε εν εξελίξει αντίδραση του. Δεν πρέπει φυσικά, πίσω από τη μαχαιριά της διαιτησίας να κρυφθεί ο ...αυτοτραυματισμός του ΠΑΟΚ!

Υπάρχει πάντως, και μία χαραμάδα φωτός στο σκοτάδι της ήττας. Παρά το 2-0 και πάρα το ντελίριο στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» μείωσε… παγώνοντας τις κερκίδες. Δεν είχε άλλο χρόνο. Άργησε. Να αντιδράσει… Σημασία έχει πως αντέδρασε. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως υπάρχει ακόμη σφυγμός! Κι εδώ να μας επιτρέψτε, να μη …θάψουμε μία ομάδα, τον ΠΑΟΚ επειδή μετά από μία ήττα κατρακύλησε από την κορυφή. Δε θα την κτυπήσουμε και8 στη πλάτη. Δε θα πούμε «δεν πειράζει». Ο ΠΑΟΚ είναι ηλίου φαεινότερο πως λύγισε. Χρειάζεται στήριξη, από τον κόσμο του κυρίως, για να ορθοποδήσει πάλι.

https://www.metrosport.gr/33-1713777738-7u0hrozzqp-956082

Ηττήθηκε από τον κακό του εαυτό… Ανεπίδεκτος μάθησης ο ΠΑΟΚ! Πλήρωσε ακριβά ξανά μανά τα απαράδεκτα προσωπικά λάθη. Κουλιεράκης, Μπάμπα και Τάισον έκαναν τα αδύνατα, δυνατά για να κάνουν εύκολη τη ζωή του Ολυμπιακού και δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟΚ. Ακόμη και στην περίπτωση του πέναλτι… Μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι, ο σκόρερ Κίνι ξεκίνησε από την πλάτη του Κουλιεράκη. Κι έφθασε νωρίτερα στην μπάλα για το 1-0… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.