Αναζητώντας τα γκολ από τους… σκόρερς. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε πολλά σημεία της σεζόν, δικαίως εγκωμιάστηκε για τον τρόπο παιχνιδιού της, το ταλέντο των παικτών της μεσοεπιθετικά, καθώς για καιρό πετύχαινε γκολ με το… τσουβάλι. 

Ωστόσο, οι πιο παραγωγικοί παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης επιθετικά, φαίνεται ότι έχουν «μπουκώσει» τον τελευταίο καιρό, με τους τέσσερις πρώτους σκόρερ της στο πρωτάθλημα, να έχουν μείνει αρκετές μέρες μακριά από το γκολ:

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με 11 τέρματα, σκόραρε για τελευταία φορά στις 31 Μαρτίου και τη νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, όμως έμεινε «άσφαιρος», στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.  Έχει πλέον μόνο δύο γκολ στις 11 τελευταίες συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, αλλά είναι ο μόνος από τους τέσσερις πρώτους σκόρερ, που έχει βρει δίχτυα στα πλέι οφ.

Ο Τόμας Μουργκ, είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ με 8 τέρματα, όμως το τελευταίο του ήταν στις 21 Ιανουαρίου, στη νίκη με 5-1 στον Βόλο. Από τότε, αγωνίστηκε σε 11 ματς του φετινού πρωταθλήματος, χωρίς να πετύχει γκολ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι ο τρίτος σκόρερ του με επτά γκολ, όμως και αυτός έχει να σκοράρει αρκετό καιρό και συγκεκριμένα, από τις 28 Φεβρουαρίου και τη νίκη 2-0 στις Σέρρες, στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ακολούθησαν έξι «άσφαιρες» συμμετοχές για τον ταλαντούχο διεθνή άσο.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, έχει επίσης επτά γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα λογαριασμό στα πλέι οφ. Τελευταίο γκολ πρωταθλήματος για τον Σέρβο, στις 25 Φεβρουαρίου και τη νίκη 3-1 στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ έμεινε και αυτός χωρίς τέρμα στις έξι επόμενες συμμετοχές του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σίγουρα περιμένει από τα μεγάλα «κανόνια» του να αρχίσουν να πυροβολούν ξανά στο υπόλοιπο της σεζόν, ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και σίγουρα για αυτή την καθίζηση στην επίθεση υπάρχου εξηγήσεις που τις γνωρίζει καλά ο Ρουμάνος προπονητής.

https://www.sfina.gr/anazitontas-ta-gkol-apo-tous-skorers/

 

Αναζητώντας τα γκολ από τους… σκόρερς. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.