Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το καθήκον του στην Τούμπα


 Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Για να πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα, πρέπει να κάνει το καθήκον του. Πρέπει να κερδίσει και στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Παράλληλα η ΑΕΚ δεν πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Πολλά θα κριθούν στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στις 12 Μαίου.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον αντίπαλό του, αυτή τη σεζόν, μόνο μία φορά, στο Καραϊσκάκη στο ματς της κανονικής διάρκειας με σκορ 2-4. Ηττήθηκε στην Τούμπα με 1-4.  Πρακτικά ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει, την πρώτη εντός έδρας νίκη με Ολυμπιακό.

Η σημαντική νίκη του Δικεφάλου απέναντι στην ΑΕΚ δεν του επέτρεψε μόνο να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου αλλά και να βελτιώσει μια επίδοση που αφορά τα αποτελέσματα του στα ντέρμπι. Πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά δέκα ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την φετινή αγωνιστική περίοδο και πλέον έχει τέσσερις νίκες. Προφανώς και αν κερδίσει και τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Τούμπα θα βελτιώσει αυτό το στατιστικό στοιχείο.

Αν και αυτό που ενδιαφέρει είναι πως με τους έξι αυτούς βαθμούς υπάρχει το ενδεχόμενο στο Κλεάνθης Βικελίδης να πάει για τη στέψη! Με την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ έφτασε τις δυο στην Τούμπα φέτος, απέναντι στους τρεις του πρώην Π.Ο.Κ. αφού είχε κερδίσει μόνο τον Παναθηναϊκό (με σκορ 2-1) στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Σε αυτά τα 10 ματς που έχει δώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες ανεξαρτήτου έδρας.

«Ψάχνει» και το μηδέν παθητικό!

Σε κανένα από τα 10 ματς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ φέτος απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ακόμη και στις τέσσερις νίκες χρειάστηκε να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αντίστοιχα βρήκε γκολ στα 8 από αυτά τα 9 ματς, αφού μόνο απέναντι στην ΑΕΚ στο ματς της ΟPAP ΑRENA στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί 18 γκολ και έχει πετύχει 21 σε αυτούς τους δέκα αγώνες.

https://www.metrosport.gr/thelei-alles-dyo-nikes-stin-toympa-me-osfp-kai-pao-sta-plei-of-963048

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το καθήκον του στην Τούμπα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.